Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
piteriv - специалист
Здравейте.Дано не ви се стори много тьпо но ас наистина се притеснявам.......Скоро смених два прозореца с ПВС дограма,троен стьклопакет.Размера е 1,5м/1.6м.Отваряемата част е70см.а останалите 80см са на фиксираната останала част.Сложиха по два дюбела от страниците като с тях хванаха едни ламаринки,които излизат профилите,така де хванаха ламаринките за стената.Но пространството между дограмата и стената запьлниха само с монтажна пяна(сложиха и ками оттук оттам за да ги нивелират но казаха да ги извадя на другия ден)Та аз СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ДАЛИ Е ДОСТАТЬЧНА тази монтажна пяна да издьржи тази тежест(помагах на момчетата да внесат стьклопакетите и ми се видяха доста тежки)Няма ли да увиснат.Трябва ли да направя нещо? :?
georgiarg - специалист
Според мен няма място за притеснение изчакай два дни да втвърди паната, махай дървените ками и си обръщай прозореца.
miro_dim - напреднал
за по сигурно можишщ да изрежеш стърчастите краища на камите и да не ги махаш на пълно за да се подсигуриш аз така направих
piteriv - специалист
miro_dim написа:
за по сигурно можишщ да изрежеш стърчастите краища на камите и да не ги махаш на пълно за да се подсигуриш аз така направих
Благодаря за отделеното време.И аз си го мислих, но ми казаха че дьрвото(камите бяха дьрвени)и при минимална влага почва да гние(омеква) за това и ги махнах :cry:
velsi - Почетен майстор
Хубаво си направил. Няма нужда да стоят. Пяната държи достатъчно здраво и няма от какво да се притесняваш.
piteriv - специалист
Благодаря ви и дано сте прави :)

Тема "Oкрайчване на ПВС дограма....притеснява ме много........." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: