Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
boby - помощник
Дойде му времето и за този въпрос.PVC дограма-добре,но кой профил?
Един познат работи със немски профил “Гейлън” не съм сигурен така ли се пише,друга фирма също,ама какъв-“немски”-добре.Трети със “Вайс Профил”,с профили на “Блик” засега не намерих.Естественно всеки си хвали стоката и това е нормално.Ако е за черната техника мнение давам,щото съм в занаята и виждам какво ми влиза в сервиза, и каква е изработката.Ама за дограмите съм горе на черешата.Та така,който може да даде мнение за конкретен профил да сподели +/-.
Защото съм :?
velsi - Почетен майстор
От българските профили мога да препоръчам само ProfiLInk. Blick i Weis profil не. Дори аз в къщи съм си сложил такъв. Чудесен профил за цената си. Ако искаш да е немско мога да препоръчам Шуко и Саламандър. С това съм работил и имам мнение. Тези дето си ги писал даже не съм ги и чувал. Виждал съм Рехау, казват било хубаво... По нашия край не върви нещо. В София масово го работят... Не знам, виждал съм го, нещо не ме кефи. Лично мнение. Трудна задача. Българските профили (те само се правят в България) поне са истински. Немските - малко е като гъбите, има и двойници...сещаш се. Най-добре поразпитай познати и заложи на "позната" фирма с препоръки. В никакъв случай не е задължително фирмата да е голяма! Тази, в която аз работя сме 4 човека заедно с шефовете, а от 4 години не е пускана реклама никъде! Работим само по препоръки и повярвай ми не сме оставали без работа даже през зимата нито ден. А през лятото е нещо страшно. Успех! Ако имаш по-конкретни въпроси - питай.
EDI - майстор
Воби, аз от 2 години имам два прозореца с немски профили РЕХАУ, такъв е и обкова, от двойния-отваря се хоризонтално и вертикално.До сега нямам никакви проблеми.Даже не съм смазвал панти или затягал винтове.Няма провисване или усукване.Слагаха ми външни щори и ако ти кажа с какъв зор :x пробиха металната вложка на профила.....Цената не беше висока - около 900 лева ми излязоха двата-единия е с две крила - 1.50Х1.50 метра, другия с три 1.50Х2.00 метра.Сега може да е и по евтино, не знам.
Гост
Salamandar е скъп профил ,за 2 прозореца наринах 2200 ,но не мога да се оплача.Ако бях направил компромис сега и аз щях да плача:::)

Тема "PVC профил-но кой?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: