Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
stiv1961 - майстор
MASTER написа:
stiv1961, за да се разсее интригата, би ли си направил труда да премериш прецизно междуосовото разстояние на бравата. Между центъра на отвора за дръжката и центъра на по големия диаметър на отвора за патрона.

Получената цифра ще разсее всицки съмнения относно този обков :)
Дано не забравя утре да се обадя до склада, но си спомням, че ми казаха някакво нестандартно разстояние.. Тогава питах само за цената, разбрах също, че патрона заключва езика и мартината, при други брави мартината се заключва с дръжката.
П.П. Днес ходих до склада и резултата е: бравата с мартина се произвеждала в Сигения, но никъде не видях щампа :? Като гледам е доста качествена изработката, но момичето имаше само една мостра, очаквала внос. Междуцентровото разстояние е 92 мм и продават отделно дръжките с цял шилд. Заключването става в пет точки заедно с езика, водят го секюрити. Такаааа, мартината струва 48 лв., к-кт дръжки- 24 лв., патрон, насрещник,панти- казаха ми общо около 90 лв. с ДДС. Значи първия път са ме подвели а аз вас, за което се извинявам. MASTER, това да не обков на KFV :? , момичето не можа да ми каже, но беше готова да се закълне, че им ги доставя Сигения.
MASTER - специалист
Щом се е клела мацката, най вероятно наистина става дума за KFV . Още повече, че и цените импонират.

92 мм е стандарт за Германия, и експортната им продукция също е единствено с този размер.

Би трябвало да има някакво дребно лого като това :

Изображение
Minkov - специалист
Входна врата от AL или PVC?
За нищо на света!!!
Още повече в жилищна кооперация с повече апартаменти ....
То, ако такава врата беше хубава, производителите щяха да си ги монтират в апартаментите и в къщите.
Ама си поръчват железни.
Защо ли???
tarlyo - специалист
Защото навремето алуминиевите бяха скъпи и трудно достъпни, а железните евтини и домостроителните комбинати си ги правеха сами. А сега май е обратно. И в колко от новото строителство си видял метални врати за вход на кооперацията?
marmoz - специалист
А едно време като исках да си копувам профили за комарници вс. казваха че само на готов продукт се продава. :-D ДИМИКРАЦИЯ,винаги едно и също ,нова технология - ще се цоца до последно.........ефекта е системата "ВХС и БЕТАМАКС" ..... ама винаги се пробва :)

Тема "Цена за врата?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: