Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
pipilota
Трябва да спра влагата да се качи на горния етаж, но имам възможност да работя само върху стълбището, тъй като не ползвам приземието. Къщата е на склон и не е с добър дренаж /ако има такъв/. Строена е около 1975г. Въпросът ми е продукти на коя фирма да ползвам като се има предвид, че съм на основна заплата, а площта за обработка е около 10кв.м. грубо. Четох за замазки на "Вандекс", които се нанасят върху бетон и прекратяват постъпването на влага и вода изобщо. Свързват се със бетона и образуват кристалчета. Интересува ме дали има подобен продукт, който да може да се приложи за замазка върху тухли. Мога да обработвам само стените. Стълбите са вътрешни за къщата. Стените са покрити с блажна боя в долната част и с вар в горната и тавана. Мисля да замажа стената, по която е тръгнала влага, а после да я покрия с латекс.
masteradmin - майстор
Е това май не е за любители но ако някой има идея да пише :shock:
pipilota
Разбихме част от мазилката до тухла и направихме замазка. Следва шпакловка и после хидроизолация на циментова основа. На някаква гръцка фирма е хидроизолиращият продукт. Взехме го от Бургас от някакъв магазин, подобен на "Мосю Бриколаж". Горе-долу сносна цена-около 60лв /доколкото си спомням/ за две торби от по 15кг. Надявам се да е качествен :-k

Тема "Въпрос за хидроизолиране на стълбище от приземен етаж" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: