VLADO66 написа:Залепяш върху ламарината изкуствена трева.Като тази http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... CC4Q9QEwAQТочно така ! Най- лесното и много практично . При мен е горе-долу същото само , че комбинирано с яко тракане от свободно падащи едри капки от климатик . От как сложих "тревата " всичко е ОК
С трева и аз реших на едно място подобен казус. А в квартала където съм един с по дебел портфей реши че може да си направи над всички прозорци малки навесчета от поликарбонат. Е няма такъв кеф кога завали дъжд. Барабанен оркестър ряпа да яде. Туй че поликарбоната не е за на всякъде а и такава хубава тераска ще загуби много от чара си. И тоса със някакви сандъчета за цветя също е решение. Но варианти като със старите мании за остъкляване на тераси мисля че вече отдавна са забравени.
А иначе ламарината освен че добре е хваната ми се струва че някой общак я е изчуквал с чука защото преди това е я е газил валяка. Но по ме притеснява оная вертикална цепка над ламарината в която се вижда парче мрежа.