Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Vit0 - помощник
Привет колеги!
Знаете ли къде от гр. София мога да се сдобия с карбонова тъкан? Потърсих в интернет магазини, разни форуми и нищо не намирам.
Интересувам се не толкова от това дали самият плат е дебел, който да издържа на голямо усилие, колкото до това да се изработи даден детайл който ще седи само за красота (единствено да се покрие със един слой карбон, без да се прави матрица преди това, за да е само от карбон детайлът).
Благодаря предварително! :-D
Vit0 - помощник
Благодаря, Стиви !
В Бестимекс знам че нямат карбон, а имат стъклопласт или нещо такова. Истина ли е това че нямат там?
ОБадих се на другите адреси които си дал, като само не съм проверил в СИКА и в КарСистем, където ми остава надеждата, той като на др место ми казаха че не предлагат или в момента нямат карбонова тъкан

Благодаря за отговора все пак и че си направил труда да пишеш :) :partyman:
kr1100 - майстор
разполагам със стъклени платове б 0,2 и 0,6 мм .Макс .раб температура +550 гр Ц. Останаха ми.
Повече инфо на лични
stiv1961 - майстор
Човека пита за карбонов плат, ти му предлагаш стъклломат :-D
EDI - майстор
Карбон да намериш е почти загубена кауза.В 99% от случаите се продават влакна.Плата не е с дебели нишки, твърдостта се получава от оплетката и след комбинацията със съответната смола.
stiv1961 - майстор
EDI написа:
Карбон да намериш е почти загубена кауза.В 99% от случаите се продават влакна.Плата не е с дебели нишки, твърдостта се получава от оплетката и след комбинацията със съответната смола.
+1 , аз мога да му осигуря на човека ама не знам за какво му е нужен, в случай че е някакъв детайл който ще стои за украса даже не му трябва и карбонов плат а може и стъклен какъвто му предлага kr1100
MamaMy - майстор
Трябва за гъзария. Много добре се получава с карбоново фолио. Имитация на карбонов плат, но върху него май не се боядисва или лакира.
Изображение

Иначе ето ти плат
Изображение
kr1100 - майстор
stiv1961 написа:
Човека пита за карбонов плат, ти му предлагаш стъклломат :-D
Не е стъкломат .
А е тъкан плат с висока плътност . Не е от типа на българския и руския стъклен плат. - тях не ги търси след 180 гр Ц , а и са рехави.

Тема "Карбонов плат - къде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: