• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Johny - майстор
Мисля, че не работят с дребни клиенти. Исках да видиш какъв резултат да търсиш.
kazaka1984 - напреднал
Да мерси колега.ще помисля как да го направя може и някакви плоскости нараязани и кантирани
pachosz - специалист
На Модекса им е малко скъп гланца, да. Има и на твоята цена - 90-95 лв. гланц на други фирми. Но е ламинат, не е боядисване.
kazaka1984 - напреднал
Значи моята оферта е добра може да се възползвам
Тани - модератор
Добра е!
Мнооого труд се иска за да се получи добър гланц. Предимно търкане. Ще те посъветвам да не пропускаш импрегнирането на MDF-a преди грунда! Ще ти предпази вратичките от раздъване при попадане на влага. А бъди сигурен, че ще попадне! До година-две ще са се протъркали ръбчетата на вратичките, както и да се старае да ги боядисва сега. От там ще ти тръгне проблема. Изолатора ще ти струва 10-20 лева - капка в морето на фона на останалите разходи. Дори може да си го нанесеш с валяче собственоръчно, ано не му се занимава на майстора. Той попива в материала и не остава следи, така така че няма какво да объркаш и/или да се стараеш :wink:

От вътрешна страна го накарай да ти пръсне някакъв мат. Самото пръскане не му е проблем на майстора, а подготовката. За гланц се иска сериозна подготовка, защото всяка забележка си личи. На матовата боя нищо не личи, така че не е нужна кой знае каква подготовка. Грунда няма достатъчна здравина за финишен слой и много по-лесно се цапа, а трудно се чисти. Понякога дори невъзможно, защото като че има по-пореста структура, а не е така плътен като боята.
kabel96 - специалист
Аз имам такава кухня вече 8 години и не е мръднала.Аз си рязах и разкроявах а в София ми я боядисаха.Отвънка гланц вътре боя.Чисти се много лесно и е много здраво покритието но отпечатъци остават но и според осветлението не се виждат много.Даже след удар с голямо и остро желязо не се надраска.Тани я кажи точно марка,магазин добър изпрегнат за мдф че едни незавършени тон колони почнаха да се цепят.
kazaka1984 - напреднал
Колега каква боя е отвътрЕ.човека който съм намерил да ми ги прави каза че и само грунд от вътрешната страна ще върши работа.дали е така и възможно ли е аз да си нанеса някакъв слой от вътрешната страна и какъв трябва да е
kabel96 - специалист
Боята е същия цвят като отвънка но не е скъпа и гланцирана.Ако искаш утре ще ти сложа някоя снимка.
kazaka1984 - напреднал
Да ако можеш качи да видя как е
kazaka1984 - напреднал
Тая боя някаква обикновенна ли е или някаква специална.от каде се купива
  • 1
  • 2

Тема "мнение за кухня от мдф супер гланц" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: