Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
vgeorgiev - специалист
Здравейте,

Строителните отвори на две от вратите са с височина 210см. На другите 214.
Не успявам да намеря фирма, която да ги изпълни.

Попитах в три магазина предлагащи полските Порта-Дорс... на различните места ми казват различни работи.
В ДорДекор, ми предложиха ебаси цените + една супер некомпетентна продавачка, която едва не я набих.

Къде хората си поръчват врати над 2 метра ? Някой с идея ?
-Тони- - специалист
Повечето мебелни фирми може да ти ги изпълнят. В момента имам да правя няколко на 2,50м .....
Ама "ебаси цените" :)
Antonii - майстор
Не се учудвайте цените за нестандартни врати са си така най-малко по 2 на стандартните такива.
Та във вашия случай може да ви излезе по-изгодно да запълните излишните 10 см и да монтирате такава на 200 см.
nikolovvd - майстор
Аз така направих миналата година. Къде итонг, къде само лепило и малко гипскартон, отворите станаха перфестни. Изват да монтират вратите и се кефят - пеят и бачкат. Докато се усетя всичко монтирано! :-D
vgeorgiev - специалист
Вече е късно за намаляне на размерите. Боядисано е с латекс.
zmiori - специалист
В такъв случаи поръчка. Всяка мебелна фирма може да ти врътне. Ама цената не е ясна. :shock:
tarlyo - специалист
Баш всяка мебелна не може. Иска си машини за обработка на дърво, а не на ПДЧ. Ако си харесаш определена шарка, как ще го фолират без вакуум машина? Особено ако има и дълбано с фреза по таблата. Да не говорим, ако поиска с естествен фурнир.И т.н.
Има фирми, които се занимават основно с това. Потърси в нета.

Тема "Търся интериорни врати над 210см." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: