• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
mim - специалист
те винарките и по бира си падат
чета, че си пръскала цветята с бира
сега може би им трябва една сапунена баня на тия цветя :roll:
ние нашите с нищо не ги третираме на прибиране
angela_pk - специалист
Слушам и изпълнявам... :-D
Още вчера...
Цветята са измити, бурето е на терасата :?
Четири ленти за мухи висят отвсякъде....и напомнят за магазин за хранителни стоки по татово време ... :lol:
А дали...такова...нЕкой нЕма да ми открадне буренцето от терасата, докато чакам за резултата... :wink:
Justy - майстор
Не е от бурето, а от цветята. По цветарските магазини има препарат против тях.
UNIOR - модератор
angela_pk написа:
А дали...такова...нЕкой нЕма да ми открадне буренцето от терасата, докато чакам за резултата... :wink:
Мммм къде каза че живееш :-D , има един буркан с трушиика, ще решим въпроса кардинално :-D ,
ако мезето не стигне ще минем на цветята. Има ракия има проблем, няма ракия нама проблем,
същото се отнася и за цветята :-D
angela_pk - специалист
Един буркан викаш :? ... Нема да стигне. Десетина литра са все пак.... 57 градуса :cool: .... А цветята не давам :roll: .... Ще трЕбва да вадим от мойта туршийка... :lol:

Лентите май си вършат работата. Почернели са. И все по-малко гадове хфърчат... За всеки случай ще взема и препарт за цветята.
ssi - специалист
Десетина литра са все пак.... 57 градуса
Еми ще помогнем повечко хора ..и така... :)
Въоръжих се ...... с един дезодорант /това ми беше под ръка /. Тупнах го....рояка излЕтЕ и го....дезодорирах обилно.
Тук само е липсвало запалка пред дезодоранта. Много ефектно тупат на земята повечето живи, ама без крила :-D
vidrata - специален-специалист
ССИ не дей така бре .Това става ама на открито .Да не гасим апартамент ,не дай си боже.
angela_pk - специалист
ssi написа:
Тук само е липсвало запалка пред дезодоранта. Много ефектно тупат на земята повечето живи, ама без крила :-D
Да не мислиш, че не ми мина през акъла... :-D
Ама мноо опасно... :lol:

Иначе....гадовете силно намаляха. Има още, де... Днес включих и прахосмукачката в борбата :lol: . Там, дето са най- много. Разбутам ги....и тЪрбата над тЕх :-D .

То си стана сценарий за филм :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с винарки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: