• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
masterval - майстор
Пардон, ribnikolaevi, ама голема вера в социализъма ВИ гони!
Ква замазка 10 см? Като сметнем и 10 см. гипсова мазилка отдолу на тавана, блокът отдавна е паднал!
Под шибания баламатум най-често има една тъ-ъ-ъ-ничка цементова люспа, вероятно с цел да се пести лепилото за балатум, което така и така се пестеше . :-D :-D
В някои блокове в Младост съм виждал и цементова (с по-фин пясък) замазка около 5 мм, но пак бих предположил, че е само за скриване на некои недостатъци на панелата.
LZ - специалист
Благодаря за отговорите.
Попитах, защото тук много от вас са се сблъсквали с ремонти по панелките и могат да кажат какво би могло да се очаква.
Ще проверя в единия край и като дойде времето на ремонта, ще махна замазката и ще направя нова за да може нивото да е едно с това в коридора.
Мрамора едно време го слага майстор при първия ремонт на апартамента - около 1977-8г. Ама аз бях малък тогава, ама си спомням, че голямо къртене падна - на ръка :)
ribnikolaevi - майстор
Имам скромен опит с 5 апартамента. При всички тях положението беше с дебели замазки. Доста дебели.
  • 1
  • 2

Тема "Имали подови замазки в старите панелни блокове?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: