Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
vaprosat - напреднал
:-D Разбихме го вече, вътре за арматура имаше клечки, стъкла и пирони... :)
asinka - специалист
vaprosat написа:
:-D Разбихме го вече, вътре за арматура имаше клечки, стъкла и пирони... :)
..."a в съвременният бетон има освен това и още парчета стериопор, фасове и....едно нещо, дето някои животинки, живеещи в Завода ни отделят..."
Цитатът е пресен-от вчера, и е на един от бригадирите ни.
Малко цензура му сложих все пак.
:lol: :lol: :lol:
Теди - специалист
Носил е джама следователно - носещ :-D махай с чука смело :wink:
asinka - специалист
Теди, ама той човекът го разбил вече :wink:
vaprosat - напреднал
:winken:
Чудя се сега окачения таван на колко нива да е, така че да скрие трегера отгоре, който е 30 см. Мисля по дължина на стаята да се раздели на 3 или 4 нива. Не мисля да е нещо сложно, а просто стъпала. Вие как смятате че ще бъде по-удачно. :? Ако има значение, дограмата ще бъде отдолу догоре до окачения таван и открай докрай... :)
Последна промяна от vaprosat на пет сеп 12, 2008 11:59 am, променено общо 1 път.
Стефан - майстор
asinka написа:
Теди, ама той човекът го разбил вече :wink:
Осъзнай се малко, и престани със спама. Не се стреми да отговаряш на всяко ново мнение. Със сигурност не си най-умната тук. :? Сори!
ivtabov - специалист
vaprosat написа:
:winken:
Ето снимка как хубаво се отвори стаята като присъединихме терасата. Чудя се сега окачения таван на колко нива да е, така че да скрие трегера отгоре, който е 30 см. Мисля по дължина на стаята да се раздели на 3 или 4 нива. Не мисля да е нещо сложно, а просто стъпала. Вие как смятате че ще бъде по-удачно. :? Ако има значение, дограмата ще бъде отдолу догоре до окачения таван и открай докрай... :)
Бетонният ботор под прозореца, който си бутнал е добре - не е носещ.
Обаче сигурен ли си за двете тухлени стенички отстрани на прозореца, които си бутнал.Тухлите са единички и може и да са носещи. Гледам на снимката, че трегерът "виси" - какво го подпира? Защо все пак не се консултираш с конструктор за двете стенички?
vaprosat - напреднал
От двете страни си има бетонни колони, които са неразделно цяло с трегера и предполагам че те изпълняват точно тази функция да го държат. :) А за малките тухлички... ами той целия блок е от малки тухлички :-D
Последна промяна от vaprosat на чет сеп 11, 2008 9:55 am, променено общо 2 пъти.
Vlad_g - специалист
Не се притеснявай, няма да падне.
На мен ще ми хареса на две нива. По ниското да прикрива трегера. Но за да не е грозно, сваляш и дограмата до този размер. Със спотчета може да се направят чудеса, но трябва консулт с профи-дизайнер.
Domashen_maistor - специалист
Vlad_g, дали ако свали дограмата до това ниво няма да му тъмнее в дъното на стаята :? Аз имам подобен проблем заради тъпия конструктор дето решил да пусне някаква безумно дълбока греда.
Иначе по-горе някои писа за тухлите. Може и някога да са ползвани като носещи (особено в къщите), но в момента в масивни конструкции тухлите се използват само за пълнеж (демек да не духа през стената от там :lol: ).

Тема "Носещ ли е този елемент?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: