• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Matchless - специалист
Чакам и някой друг дето е правил такива да сподели опит,да видим какво ще каже и той. :)
karamundi - специалист
дайбх;й,Лйо'иху'
Последна промяна от karamundi на нед ное 22, 2009 7:09 pm, променено общо 1 път.
Matchless - специалист
Аз чертая само с формули за гипскартона,прав ъгъл ползвам само на обръщанки и куфари като правя.Знам формулите за винтова спирала горе долу.Аз да взема мерки и да изчисля синуси,косиноси,тангенси,константи на усукване и да ги приложа си е мисия невъзможна за мен.Пък и съм ги позабравил нещата,не ми се е налагало да правя такова нещо,незнам.При правилно стълбище знам с отвес ,че се прави от всяко стълбище се мери и наглася докато не се види точния радиус колко е,мери се от първия парапет до последния колко е , после се измерва разстоянието от парапет до парапет на един етаж и после се смята,но не съм сигурен, може и да бъркам.Това за стъпалата е при право стълбище за монтажа на стойките.Ама щом си рекъл може и по стъпалата да става,знам ли :roll:
karamundi - специалист
значи в българиякфнвЛКАДфнвбсйен'
Последна промяна от karamundi на нед ное 22, 2009 7:09 pm, променено общо 1 път.
emil_v r - майстор
Те- тука Кар. едни майсторя ще правят такъв парапет.
Каква денивелация мога да си позволя да допусна при 10м ?

И виж каква шпакла заснех (НЕ Е МОЯ) :-D
Глей сега , не е изрязал още зъбите , понеже като гребе с нея , ще си омазва китката , ха ха .

Тия знаеш ли какво правят ...
ако им е крив дюбелът с един голем чук го изправят , и тогава често пръскат камъка , или го отлепват :)

Обаче аз като Батман идвам свткавично , и го сменям с нов :-D

Прикачен файл

PICT0032.jpg
PICT0032.jpg (73.73 KиБ) Видяна 5865 пъти

Прикачен файл

PICT00099.JPG
PICT00099.JPG (57.24 KиБ) Видяна 5865 пъти
karamundi - специалист
зн.;итлъглхвйн/кхгфдсдз.йн
Последна промяна от karamundi на нед ное 22, 2009 7:10 pm, променено общо 1 път.
emil_v r - майстор
ЗЪБИТЕ ПО КЪСАТА СТРАНА , са за бизони , а едрите за дълговлакнести хамили :-D

Ее , по- точно ги правим , мн. е 20мм .
karamundi - специалист
това
Последна промяна от karamundi на нед ное 22, 2009 7:10 pm, променено общо 1 път.
tarlyo - специалист
Има ли детайл, който да позволява ъгъл по-малък от 90°?
karamundi - специалист
;ъг,гв.лхг./х/дйб/усхбсад
Последна промяна от karamundi на нед ное 22, 2009 7:11 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: