PCL82 написа:Важно е е като чукнеш по спиците да имат еднакъв или повтарящ се по определена схема звук. Ако не звънят добре са отпуснати.Само моля те не прави това!

PCL82 написа:Важно е е като чукнеш по спиците да имат еднакъв или повтарящ се по определена схема звук. Ако не звънят добре са отпуснати.Само моля те не прави това!
viking написа:Момчета взех ултрата. Модела е ултра спринтер черна = на крос спринтер. Мн е готино сега умувам как да си монтирам педалите, май трябва глух ключ а нямамне е "глух" ключ... На теб ти трябва от онези едно време дето се продаваха за "Балканче" или обикновен гаечен ключ, който обаче е взет на шмиргел странично и е изтънен, така че да влезе между педалаа и курбела.![]()
Прикачен файл
mladkal написа:Десния цензура е с десна резба и се върти по часовата стрелка ,а левия цензура е с лява резба и се върти обратно на часовата стрелка ,за да се завие към курбела.viking написа:Момчета взех ултрата. Модела е ултра спринтер черна = на крос спринтер. Мн е готино сега умувам как да си монтирам педалите, май трябва глух ключ а нямамне е "глух" ключ... На теб ти трябва от онези едно време дето се продаваха за "Балканче" или обикновен гаечен ключ, който обаче е взет на шмиргел странично и е изтънен, така че да влезе между педалаа и курбела.![]()
kendal написа:Shotik и аз имах чопър с вътрешни скорости ,и още го имам ,но съм му загубил осичката която сменя скоростите.Доколкото си спомням вадеше се лесно от главината, ако не Ви затруднявам бихте ли ми направили чертежче с въпросния детайл.[
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: