Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Mitkoasd - специалист
Каквото и да е няма да е по зле от сегашните ментета които между другото често са и по скъпи.
pavkatay - майстор
Mitkoasd написа:
Там е работата че ще го купувам по интернет и със се решил. Дано пък им излезне късмета.
В този случай всичко е късмет. Не ми изглежда надеждно, но :
1. външния вид лъже;
2. ако няма да го ползваш професионално съм почти сигурен, че ще ти върши работа;
3. 50 лв за това нещо не са прекалено много пари;
4. щом си решил никой няма да те разубеди-направи си кефа и го купи-така се трупа положителен и и отрицателен опит.
Имам абсолютно същия комплект от снимка Р 1160004.
Лоста ,който е в капака на кутията е доста деформиран в различни направления, но с него си развивах болтовете на джантите известно време ( и други работи).
Тресчотката гръмна,но по подобни причини.
А камъка 13 се пръсна и добре,че не уби някого-едното парче се заби в стената :shock: , но и това се случи докато се опитвах да развия една гайка и на един лост с дължина повече от метър бяхме стъпили двамата с брат ми.
Всичко това е само хвалебствие- комплекта не съм го купувал, а ми е в наследство и не съм го жалил никак,но е с невероятно качество.
Имам и малък водопроводен ключ 'гедоре' за 20 години не е мръднал( а ако имаше глас би писнал като шотландска гайда :-D )
nbr - специалист
аз имам force 1/2" и развивам си джантите спокойно стъпвайки върху тресчотката. доста четох мнения из форумите преди да си я купя, та това е моят съвет
Mitkoasd - специалист
http://www.handtools.euromarket-group.com/?pid=156

вижте на какви промоции се натъкнах преди малко. в сайта пише че уж това са продукти на Гедоре. Малко по надолу има подобен комплект с тресчотка на 1/4 и вложки за 67 лева.
shotik - майстор
Mitkoasd написа:
http://www.handtools.euromarket-group.com/?pid=156

вижте на какви промоции се натъкнах преди малко. в сайта пише че уж това са продукти на Гедоре. Малко по надолу има подобен комплект с тресчотка на 1/4 и вложки за 67 лева.
Само че с ДДС ще ти стане 80 лв,абе купувай руското ,няма гаранция кое кога ще се счупи,пък по-натам ако ти трябват други вложки ще си попълваш комплекта,а и с манивелата ,която я има по-бързо се навиват или развиват болтовете или гайките.
crez - майстор
Имам същото от 20 г "сделано в СССР" яко та яко, при развиване на една гайка с удължител тръба я изкривих, но камъка не подаде. Китайкките ментета се чупят като орехи. Купувай и не му мисли.
Mitkoasd - специалист
Гедорията е купена и вече трупа стаж в моята работилница :partyman: благодаря за съветите!
Mitkoasd - специалист
Случайно се натъкнах на темата си от преди 2 години и искам да споделя че за това време гедорията си върши отлично работата. Само дето тресчотката трака като парен локомотив но ще я сменям с една на Проксон. Та така! :-D
pet.kan - специалист
от миналата година ползвам усилените тресчотки на Топмастер
http://www.ple-er.com/products.php?curPage=32&grupa=10

яки са (механично :-D ), големия брой зъби е голямо удобство при работа с ограничен ъгъл на движение
Mitkoasd - специалист
Като гледам дръжката и е едно към едно с моята на великата китайска фирма King Roy! :lol: :lol:

Тема "ТЪРСЯ СЪВЕТ ОТНОСНО ГЕДОРИЯ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: