Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Илиян Илиев™ - майстор
А измажи първо пък после ще я мислим шпакловката. :wink:
stefan_mil4ev - специалист
Ок, това е добър съвет :) Само още един тъп въпрос... Варта гасена ли трябва да е или не гасена?
skrijo - специалист
stefan_mil4ev написа:
Ок, това е добър съвет :) Само още един тъп въпрос... Варта гасена ли трябва да е или не гасена?
:-D :lol: Гасена !
sorry, ама никога не съм се занимавал със строителство, като изключим едно лепене на плочки (не мръднаха) и една вътрешна изолация :)
Илиян Илиев™ - майстор
Както е казал човека преди мен - гасена. Вземи си хидратна. На прах демек.
Ясно, мисля че разбрах всичко до тук. Смятам да си купя машина да ми бърка бъркоча :-D Еднствено много ме притеснява там където цялата стена е направена на тухлите дупките да са навътре дали ще държи мазилката.
vlad0 - специалист
stefan_mil4ev написа:
Ясно, мисля че разбрах всичко до тук. Смятам да си купя машина да ми бърка бъркоча :-D Еднствено много ме притеснява там където цялата стена е направена на тухлите дупките да са навътре дали ще държи мазилката.
Я щракни 1 снимка на тая стена че такова чудо не съм виждал още.
ebahti - майстор
Kupi si gotow Хоросан бе човек,нищо нема да спестиш ако си я бъркаш сам...само малко циментец слагай
Ок, не ми е токова за спестяването, колкото до жеанието да си го направя сам :) Ще видя как стоят нещата с готовия хоросан. Благодаря ви за отоворите. Като се стопли още малко ще видя какво ще направя. Ако стане ще публикувам снимки, ако ли не ще викам мйасторите :-D
Каня се вече да я мятам работата и гледам различни видове мазилки. Разбрах, че ще ми трябва груба, но ако взема машинна ще може ли да се полага на ръка?

Тема "Замазка върху тухла" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: