Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
stiv1961 - майстор
Отговарям на comunikator- цената на профила е с армировка, брава мартина с патрон и дръжки, комплект с панти струва 30 кинта, за другото крило ти трябват само панти и сюрмета- още 20- и какво става-50. От къде ги купувате тия скъпи механизми и обков и.... не знам какво още :? Говоря за Siegenia.
marmoz - специалист
Брава с мартина на МАСО - 80 лв . /без отстъпки/,за Сигеня не съм запознат ама ............. :?
П.П.Ако се копуват на вагони,цената може и да стигне посочените цифри :-D
comunikator - специалист
stiv1961 написа:
брава мартина с патрон и дръжки, комплект с панти струва 30 кинта, за другото крило ти трябват само панти и сюрмета- още 20- и какво става-50. Говоря за Siegenia.

Това е АБСУРДНО никъде няма сигения за тия пари (само един комплект средна панта ти е 7лв) патрон 40/40 или 45/45 за под 15лв няма,а брава мартина ако смяташ някаква турска за 10лв по добре недей.
Ако всичко се направи както трябва с хубав обков и добри панти (защото иначе няма смилъл) обкова е минимум 200лв
Няма да коментирам повече....
stiv1961 - майстор
comunikator написа:
И аз :)
marmoz - специалист
И аз :)
П.П.Ха наздраве :drinkers:
Dzver - специалист
плъзгащите врати по евтини ли са?
Dzver - специалист
ee.. в цени ми говорете.. и най евтини варианти..

примерна цена на плъзгаща врата
и примерна цена с едно крило отварящо 90см. и прозорец 110. и двете на 2м височина..
marmoz - специалист
Плъзгащите по принцип се правят с лява и дясна отваряема /ако нещо не искаш да ти се отваря се застопорява със стопери,такава е системата проста/.За тези 2на2 м цената е 100-110лв на квадрат,с монтаж,ама си провери,че си говоря наизуст :-D
MASTER - специалист
comunikator написа:
stiv1961 написа:
брава мартина с патрон и дръжки, комплект с панти струва 30 кинта, за другото крило ти трябват само панти и сюрмета- още 20- и какво става-50. Говоря за Siegenia.

Това е АБСУРДНО никъде няма сигения за тия пари (само един комплект средна панта ти е 7лв) патрон 40/40 или 45/45 за под 15лв няма,а брава мартина ако смяташ някаква турска за 10лв по добре недей.
Ако всичко се направи както трябва с хубав обков и добри панти (защото иначе няма смилъл) обкова е минимум 200лв
Виждам че спора е приключил без победител.

За да е пълно ремито само ще добавя че siegenia-aubi не произвеждат обков за входни врати, нито изобщо някога са произвеждали.

За да запълнят тази ниша те дистрибутират брави на KFV , които са хубави но в никакъв случай не са евтини.

Нямам си на идея дали българските търговци на sigenia-aubi продават и продуктите на KFV , или продават някакви китайски тенекии

stiv1961, за да се разсее интригата, би ли си направил труда да премериш прецизно междуосовото разстояние на бравата. Между центъра на отвора за дръжката и центъра на по големия диаметър на отвора за патрона.

Получената цифра ще разсее всицки съмнения относно този обков :)

Тема "Цена за врата?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: