Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
jekasus - майстор
В Брюколажа съм виждал, подобни на белите пана, просто шарката е "дърво", цена не знам. Утре мога да мина и да направя една-две снимки, поне ми е по пътя Брюколажа.
comunikator - специалист
Щом са 50/50 см няма да станат отпадат като вариант.
Разтоянието между мертеците е 53-54см отпадат като вариант заради многото парчета които трябва да наставям и ще стане много грозно.
Става въпрос за подобен таван.....

Прикачен файл

P6309579.JPG
EDI - майстор
Какво те бърка, нали ще ги лепиш върху стиропор.Или гредите ти се виждат и ще стърчат над плоскостите.А, сега видях и снимката.Защо не сложиш пак ОСБ, може и сачак.
stiv1961 - майстор
На estorm може да му свършат работа. Тук в Стара Загора има една фирма, която внася ПВЦ пана 60х60 за окачен таван. Трябва да се свържа с тях и да питам за цветове и цени/ мисля беше около 7-8 лв./м2.
marmoz - специалист
comunikator написа:
А дали ще стане с фазер от този дето се ползва за гръбчета на мебели с дървесна декорация.
Но нямам представа как са цените и какви са размерите му?
Размерите на листа са 2,8/2,07м дебелина от 2.5мм до 6 мм цени ,за 3 мм дървесен на Кроношпан листа е към 22 лв.
comunikator - специалист
Със сачак и осб си е най-добре но търсих по евтин вариант защото е около 35квм и в момента не мога да извадя 300-400лв за ОСБ или сачак.
Сачака по спомен е 7лв кв м
ОСБто е 11-12лв кв м х 35кв :axe:
comunikator - специалист
[/quote]
Размерите на листа са 2,8/2,07м дебелина от 2.5мм до 6 мм цени ,за 3 мм дървесен на Кроношпан листа е към 22 лв.[/quote]
Супер 4-5 листа може и да ми стигнат ,но как ще го захващам незнам? :?
VLADO66 - майстор
А защо трябва да ги лепиш ковеш и т.н..Слагаш на гредите триъгълни первази като за паркет и над тях редиш каквото си решил може и ламинат,тъкмо по този начин ще скриеш срезовете.Демек ще стане като растерен таван :), а може и такива платна да ползваш.
stiv1961 - майстор
comunikator написа:
Със сачак и осб си е най-добре но търсих по евтин вариант защото е около 35квм и в момента не мога да извадя 300-400лв за ОСБ или сачак.
Сачака по спомен е 7лв кв м
ОСБто е 11-12лв кв м х 35кв :axe:
Миналата есен купих ОСБ 11 мм 2.44х 1.22 по 22 лв. бройката :? Излиза ок. 7 лв./ м2.На теб ще ти трябва по- тънък.
П.П. Ей тук намерих една прИмоция на 9 мм:-D
http://www.niteragroup.com/promocii.php ... -Egger-9mm

Тема "Таван декорация" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: