• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Chefo77 - майстор
angel_ov написа:
Скърцащите места дупчене, шприцоване на лепило (Ц200) и набиване на дибла в отвора. Едно китване с опилки о тсъщия материал от който е паркета смесен с лак, циклене и едно хубаво лакирване. И забравяте за ламинати и др. подобни съвременни боклуци.
Какво шприцване на лепило, какво набиване на дибли в отвора бре, колега? Целия паркет на дамата хрупа отдолу, потрошена е основата. Поне в хола. ЦЕЛИЯТ, разбираш ли - не под 10-ина дъски. Виждаш ли как целия и паркет става на дупчици и виждаш ли как някой остава без колене, за да дупчи през дъска, за да се закрепи навсякъде? Дамата си го харесва така обаче - аз не бих го понесъл, и И го казах.
Звънна ми днес съпругът И, ходихме на оглед с колегата - спец по цикленето. На снимките е представила най-фрапиращата част от дефектите, всъщност като визия паркетът не изглежда толкова зле. Да, има разнотония от неравномерното изсветляване и потъмняване на лака, има драскотини, които не ни притесняват, защото не са толкова дълбоки. Но фугите са малко, не са потресаващо количество. Колегата рече и отсече - ще стане, а аз мълча, защото му вярвам. Ако дамата решат да се спрат на него, или на друг колега, надявам се ще има снимки и ще сподели отзиви.
parketmilanov - специалист
хубаво би било да имаме в темата повече снимки преди и сега ...защото една снимка понякога е повече и от 10 поста!
На варианти с пререждане така и на варианти без....
правили сме ги и двата варианта след обстойно обговаряне с клиентите .когато има откровен разговор
след това никога не ми се е случвало да имам разочаровани клиенти ....
ще чакаме от Чефо и колегия снимки !!!:)
  • 1
  • 2

Тема "Соц паркет или нов ламинат?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: