Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
filmatoplo - майстор
Извинявам се , как се променя заглавие :? мъча не става .А относно бънджито -Правя го сам :) и търся тук помощ.
Последна промяна от filmatoplo на чет апр 25, 2013 8:22 am, променено общо 1 път.
LazarGanev - "Велик майстор"
Е как не става, виж предния ми пост - сега го промених. Само че аз променям само на моето мнение, а ти като отидеш на първия пост и натиснеш бутона "Промени" се променя навсякъде.
filmatoplo - майстор
:) Благодаря , тези ги знам , оставям ги за последно ако не намеря други които са около 100 лв .
filmatoplo - майстор
:) Благодаря на всеки който ми отделя внимание , но тези сбруи са само за катерене и спущане с преден захват -който не става за бънджи :? .Всичко по интернет съм преровил -няма и няма а бънджитата в БГ са стотици , в моя град са 8 броя и всеки има поне по 2 колана :? .Търсенето продължава :) .
naB4o - специалист
С карта с парички в нея.
Регистрация в сайта и BUY NOW бутон :)
filmatoplo - майстор
Не му разбирам на този сайт , сега един човек от Варна обеща да ми достави , че да видим , до седмица ще ги приготви :) .Като новобранец още поръчах размер - ес, ем и ел :wink: -работата ще покаже кой ще ползвам . Остана само батута (след коланите) от списъка :) .Почти не получих помощ от форума , но ако някой се интересува може да кажа кое от къде съм купувал .

Тема "Re: Търся материали за бънджи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: