• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
fox_vt - майстор
Прикачен файл:
pic_1.jpg
pic_1.jpg (9.97 KиБ) Видяна 2183 пъти
Това има предвид но вместо перде на халките ще са въжета.И разбира се ще е метално а не дървено :wink:
sstefanov - майстор
А това няма ли да ти е по-удобно:

Изображение
fox_vt - майстор
Не е реклама това си е саморъчно правено :-D Халките лагерни черупки ли са :lol:
ivo_vd - специалист
MamaMy написа:
не е реклама:
http://www.baburov-bg.com/bg/neryzhdaem_prostor/46
Това е идейно. Само се чудя дали ще е удобно с тези халки, в смисъл да не се мърда много въжето, когато се простира. Някой използвал ли е такъв простор да сподели лични впечатления. Да знаете каква е цената на такива пръчки с халки. Ако мислите, че е реклама, може и на лични да ми пишете.

Що се отнася до таванния простор, за който има снимка малко по-нагоре, съм чел, че трябва да се внимава да не се слага тежко пране, защото пръчките се огъвали. А пък на мен все ще ми се наложи да просна леко одеало или яке например. Друго неудобство е, че пръчките са разположени много близо една до друга и когато се простира повече пране, то дрехите опират и не става добра вентилация.
sstefanov - майстор
Нищо от това за таванния простор не е вярно. Повече от година нямам никакви проблеми с него.
fox_vt - майстор
Таванния простор му смъкваш едната пръчка на минимума другата до нея на максимума следващата пак на минимума и така дрехите не се допират. :wink:
Найденов - специалист
sstefanov написа:
Нищо от това за таванния простор не е вярно. Повече от година нямам никакви проблеми с него.
Подкрепям с три ръце. Нашият е по същата схема, но с рейки в двата края, а не с единични основи, както при sstefanov и си го ползваме от около 5 години. Пръчките (тръбите) са на достатъчно разстояние една от друга и прането си съхне уставно- ползваме го само когато дойде влажно- дъждовния/ снежен сезон. Изключително удобен! Едно одеяло се равнява на 2-3 чифта дънки и ризи или хавлии.
Ако някой се притеснява да не се измъкнат дюбелите от тавана (който е лята бетонна плоча), да слага по два дюбела, а отворите за тях да пробива под ъгъл (да се кръстосват).
П. С. Разбира се, трябва да се ползват дюбели с дължина поне 80- 100 мм, за да захапят не само в хожросановата замазка, а и в стоманено- бетонната плоча на горната тераса
fox_vt - майстор
Само по внимателно с пробиването да не вземе комшу отгоре да вземе да се спъва :-D
  • 1
  • 2

Тема "Простор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: