Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
lyubohar - майстор
Тези отвертки са несериозна работа.
Купи му един винтоверт.
MamaMy - майстор
То и с компютър се чупят по технологично орехите, ама с чук е някак си по-лесно :lol:
Такива съвети са ми много смешни. Не се знае какво ще работи човека с нея. Ако сглобява компютри с тоя винтоверт ще му се скъса ръката, а така или иначе там не му трябва някакво сериозно усилие.
Ако ще завива 16см види в греди с тази отвертка ще може единствено да им посочи къде точно трябва да седят. В общи линии това са си различни инструменти.
Друг е въпроса, че и с къртача могат да се въртят битовете :-D
Здравейте,
Благодаря на всички за отговорите.
Аз си мислих, че винтоверт и акумулаторна отверка е едно и също.
Трябва да купя подаръка за Стефановден, определила съм си бюджет 50 лв. Какво точно да взема? Благодаря предварително!
VLADO66 - майстор
За тези пари,нещо без двигател и батерия :? http://www.rittbul.bg/discounts.html
agj - майстор
rumba77 написа:
Здравейте,
Благодаря на всички за отговорите.
Аз си мислих, че винтоверт и акумулаторна отверка е едно и също.
Трябва да купя подаръка за Стефановден, определила съм си бюджет 50 лв. Какво точно да взема? Благодаря предварително!
Ето ти Акумулаторни бормашини и винтоверти http://el-instrumenti.bg/%D0%90%D0%BA%D ... 0%BD%D0%B8
Ето ти и Акумулаторни отвертки http://el-instrumenti.bg/%D0%90%D0%BA%D ... 0%BD%D0%B8
Избирай си !
lyubohar - майстор
Добре е да е с 2 батерии и 2 скорости.
Гледам,че има такива по около 70лв.(За любителски цели.)
Хубаво е да е с литиево-йонни батерии,но тогава цената е друга.

Честита Коледа на всички!
fox_vt - майстор
И аз съм доволен от парксайдската на лидъл.Като недостатък мога да посоча лесното минаване на неутрална позиция на бутона за посоките.Колкото за въртящия момент имам вече два кръстати бита счупени като солети от опит да завия винт във стар масивен гардероб :? :? Та внимавайте със оригиналните битове че са стабилно закалени.За съжаление на автора цената се вписва в бюджета но в момента не се предлага в лидъл.
VLADO66 - майстор
Спрях да си купувам комплекти битове и си взимам единични на USH които за парите си са ми идеални.
ben84 - специалист
Между другото Парксайдът е с метални планетарни предавки. Имам предвид малкия модел без регулиране на въртящ момент. Втора година ползвам и единственият недостатък е, че ми е бавен.
Въобще, ако някой търси добри хоби инструменти, нека следи промоциите на Лидл. Весели празници :partyman:
fox_vt - майстор
То и една доста менте отвертка за 11 лв бавната част на редуктора е метален а бързата част пластмаса.И като няма тресчотка завиваш докато каже виуу.. и все още работи с ъпгрейт литиева батерия.И незнам за по скъпите модели но тая имаше много интересна заключваща система на патрона-ако въртиш отвертката на ръка патрона се заклинва по особен начин и можеш да развиеш или да достегнеш болта без да използваш ток.

Тема "каква акумулаторна отвертка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: