• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
eshk0 - специалист
Днес попитах в един магазин за бои, дават ми някакъв акрилен кит. Мисля, че това няма да ми върши работа, то кита ще стане като гипсова шплаковка и после ще изпъкнат тия места :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Човек, писах ти как да го оправиш. Май не четеш. С акрилен кит си става прекрасно, но с моите ръце. Това, което ти обясних си е ОК и лаик да го прави. Капиш?
Просто ще трябва или да грундираш с грунд за изравняване на попивността или с една ръка разреден латекс. Латекс, не нещо друго, да пише ЛАТЕКС. После боядисвай с каквото искаш
mironcho - специалист
Имах същия проблем с една шпакловка направена с бял цимент (не ме питайте защо с това).
След доста почесване и споменаване роднините на мазача (пазарения майстор прати калфа си, защото не му се занимавало с една тоалетна) взех една туба акрилен уплътнител и внимателно омазах с възможно най-малко количество акрил паяжината от цепнатини (колкото стигна с едно качване на стола). После с пръст натиснах акрила към цепнатината и размазах остатъка наоколо. След като изчаках акрила да изсъхне добре и след два слоя боя проблема се реши (скри).
eshk0 - специалист
n_a чета бе, не се притеснявай :-D млад съм още, затова така се получва :-D :-D

Рисувам си :-D май ще се откажа от боя и така ще го оставя :-D

Изображение Изображение

Изображение Изображение
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
То това модерно бе
Оубаче ще си личи
eshk0 - специалист
n_a написа:
То това модерно бе
Оубаче ще си личи
Под боята ли? Според мен няма да личи, защото е много тънко. Даже може да го мина със шкурка преди боядисване.
  • 1
  • 2

Тема "Пукнатини по мазилка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: