Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
dadko - майстор
Не ще да е това. Говори за 5-6 флакона... За един ауспух няма да отиде и половин.
kuger - майстор
dadko написа:
Не ще да е това. Говори за 5-6 флакона... За един ауспух няма да отиде и половин.
Явно ще се запечатва кметството :? :shock: :-D , при това когато кмета е вътре.
krasi92 - майстор
Това с пяната си е моя идея.Дайте ако обичате и други идеи защото температурите се покачват а предполагам и миризмата от контейнера също.
dadko - майстор
krasi92 написа:
Това с пяната си е моя идея.Дайте ако обичате и други идеи защото температурите се покачват а предполагам и миризмата от контейнера също.
Значи- ние да дадем други идеи, а ти не щеш да споделиш своята ... :axe: Ама- пази си я- може да кандидатсваш с нея за патент. (Имам връзки в патентното ведомство ;-) )
krasi92 - майстор
Надявам се питащият да ми е разбрал идеята и по неговото мълчание смятам че си е решил проблема с контеинерите.Господин ''dadko'' вие със своето упорство и връзки на ляво и дясно ми приличате на ченге опитващо се да измъкне самопризнания от обвиняем.Бих могъл само да кажа че пяната чудесно запълва празни пространства и би била чудесен инструмент за постигане на добър краен резултат.
dadko - майстор
Упорство...Дреме ми на дедовия, че не искаш да си споделиш идеята. Той питащия сигурно си е решил проблема, но не с догадки относно гениалната ти Идея. Като искаш да споделяш идеите си- пиши, ако не- си трай- просто е.
Не се чувствай като на разпит в полицията- всичко е по желание.
krasi92 - майстор
Дадовия ти дето дреме би се досетил отдавна а не да пита постоянно но какво да се прави - природа.Приятен ден или пък лека нощ ако случайно не си спал нормално докато се чудиш какво би могло да се направи с няколко флакона монтажна пяна и два контейнера.
kuger - майстор
krasi92 написа:
Дадовия ти дето дреме би се досетил отдавна а не да пита постоянно но какво да се прави - природа.Приятен ден или пък лека нощ ако случайно не си спал нормално докато се чудиш какво би могло да се направи с няколко флакона монтажна пяна и два контейнера.
Гледам, правиш се на отворен :?
С няколко флакона мога да те залепя към контейнера с муцуна, завряна вътре! Това като отговор задоволява ли те? :evil:
krasi92 - майстор
Аиде и на тебе приятен ден.
radius - майстор
:lol:
Много свежа тема се получи. И не, не съм си решил проблема, защото не е толкова просто, затова и питам.

Тема "Контейнери за боклук пред имота" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: