Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
stiv1961 - майстор
Ми що- щото сигурно струва десетина дойлера а рапидната ножовка е за без пари. И тя може да се направи с такава форма :partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Донякъде е забавно, точно във направисам да водите този разговор. Отделно се замислете, как всъщност се появяват от нищото специализираните инструменти
Живи и здрави!
marian1 - майстор
Кухненския нож, най-големия (като във филмите с ужаси) върши перфектната работа!
В къщи с него си смених стъклопакета, без наранявания.
Сега моля отново за уточнение, вие ръгате инструмента м/у стъклото и стъклодържача ли, или грешно разбирам?
Защото аз го ръгам м/у стъклодържача и дограмата.
stiv1961 - майстор
marian1 написа:
м/у стъклодържача и дограмата.
MASTER - специалист
stiv1961 написа:
Ми що- щото сигурно струва десетина дойлера а рапидната ножовка е за без пари. И тя може да се направи с такава форма :partyman:

:-D Точно тоя на картинката е гъзарийка, и струва къде 100 кинта. :?

Обаче с обикновена дървена или пластмасова дръжка би трябвало да струва къде 15 кинта.

От ножовка става, но листа на ножовката няма необходимата ширина за да стане добра извивката отпред,а точно тя улеснява работата.
kozl - майстор
Този нож от върха на острието по посока на дръжката - удебелява ли се плавно?
MASTER - специалист
Само извитата част на върха е малко по тънка, след това върви до дръжката с еднаква дебелина. Отварянето става точно с извитата част. Натиска се с ръка, докато влезне, гевезета като мен не натискат, а почукват с пластмасовия чук. После се плузга нагоре надолу, и воала. Зимата, ако е студено може да се пръсне ножа с малко силиконов спрей, да се плъзга по лесно. След това обаче трябва да се почистят профилите от остатъците на силиконовия спрей. Тъй като спрея е прозрачен и не се вижда докато не се напраши добре мястото това с чистенето сезабравя, и по този повод ни забраниха да ползваме спрей при остъкляване. Исега вече е сигурно, че го чистим старателно, щом е забранено. :supz:
ESPACE - майстор
Аз съм свалял стъклодържачи само по неволя няколко пъти, но едно съм разбрал. Има такива марки профили при които не е никакъв проблем свалянето и други при които може да ти се "отели вола" докато извадиш държача.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ESPACE написа:
Аз съм свалял стъклодържачи само по неволя няколко пъти, но едно съм разбрал. Има такива марки профили при които не е никакъв проблем свалянето и други при които може да ти се "отели вола" докато извадиш държача.
Мдам, ще видим

Тема "Как да сваля стъклопакета?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: