Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
ArturDent - Почти Безобиден
rgadzhev написа:
За моята 2 дка, която е салкъмова в русенско ми предложиха 300 лв/дка.
На мен са ми предлагали някакви подобни суми но само за сеченето.
В смисъл идва човека и предлага да я осече и да си вземе материала, а за мен пари.
Като собствеността си остава моя.
shotik - майстор
Къде може да се провери за цена на земеделска земя и гора в община Горна Малина, София окръг ?
infomar
shotik написа:
Къде може да се провери за цена на земеделска земя и гора в община Горна Малина, София окръг ?
Има сайтове за продажба на земи и гори, виж так как върви цената. предполагам, че по-точно от това едва ли има. :? А и всичко е пазарлък....
shotik - майстор
infomar написа:
shotik написа:
Има сайтове за продажба на земи и гори, виж так как върви цената. предполагам, че по-точно от това едва ли има. :? А и всичко е пазарлък....
Опитвах с гугъл, предимно обяви от частни лица, продажби на парцели с къщи, но не и някакви примерни цени, затова питам , дайте линк ,където сте видели за цени в обособени райони.
infomar
shotik написа:
infomar написа:
shotik написа:
Опитвах с гугъл, предимно обяви от частни лица, продажби на парцели с къщи, но не и някакви примерни цени, затова питам , дайте линк ,където сте видели за цени в обособени райони.

http://nivabg.com/news/tsena-na-zemedel ... 2015-2808/
shotik - майстор
Благодаря на infomar за този линк! Точно това ми трябваше , но не знаех къде и как да представя питането си .
Kokar - специалист
Преди 3 години се опитах да купя едно парче земеделска земя, 400 м2 край едно село, предлагайки двойна цена (според цените на место) за 800 лв.
Жената-продавач ме отсвири с думите - "Ми че то, един килим струва повече...!"

Не бих продавал сега земя или гори, освен ако не е по здравословни причини.
shotik - майстор
Kokar написа:
Преди 3 години се опитах да купя едно парче земеделска земя, 400 м2 край едно село, предлагайки двойна цена (според цените на место) за 800 лв.
Жената-продавач ме отсвири с думите - "Ми че то, един килим струва повече...!"

Не бих продавал сега земя или гори, освен ако не е по здравословни причини.
Винаги е скъпо,когато купуваш и евтино,когато продаваш!

За какво да ги държим тези земи , за 6 л олио и 160 лв на година рента ?
Предпочитаме сега , както сме се разбрали трима наследници да продадем към 80 дка и повече да не се занимаваме с тях, никой не живее там и никой няма да ги обработва.
VLADO66 - майстор
Аз съм си дал 20 дка гора в горовладелческа кооперация и всяка година ми кихат по 5-600 лв. рента.
infomar
Така си е, и при нас рентата стигна едва 50 лв/дк. и декарът ще се изплати едва след 20 години ако не се промени. Но това са си 4% все едно си сложил пари на влог - сега в банките лихвата е... не знам 1% може би годишна. Както и да го погледнеш, изгодна инвестиция.

Тема "Продажба на гора?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: