• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Гост - специалист
Благодаря за отговорите. Дори и да установя какво е прецакано- пак ще трябва в сервиза да ми отремонтират пералнята, щото да търся маркучи, маншони или каквото и да било точно за моя модел пералня...Така, че- ше я карам в сервиз. Но четох някъде, че при механично проникване на чуждо тяло- гаранция-нъц
lov - майстор
А бе аз тъкмо щях да го питам дали е пипал булка с големи балкони. :lol:
Гост - специалист
nikolovvd написа:
Зависи от номера на чашките, респективно банелите.
Обикновено в двата края има пластмасови капки, за да не опират краищата на банелите директно в плата и да го скъсат, а и да не дарат жените по гърдите. От друга страна са зашити в самия сутиен.
И кво излиза - големи гърди, големи проблеми. :lol:
Ето защо казват, че човек трябва да внимава какво си пожелава. :lol:
Вижда се, че си запознат с тази част на женското бельо, но бих предпочел големината на чашката на сутиена на моята съпруга да не е предмет на обсъждане по няколко причини:
1-во- няма връзка с темата, обсъждането на размера на сутиена ще се счита за офтопик.
2-ро- от един и същ модел дори и малките размери сутиени имат банели.
3-то- при попаднал банел между барабана и казана- големината на чашката няма пряка зависимост с големината на проблема
Големи гърди- големи проблеми. Малки гърди- големи проблеми.
nikolovvd - майстор
Сори брат, но има значение.
На по-големите номера банелите са по-изправени и минават по-лесно през дупките на барабана.
Да не мислиш, че само на теб ти се е случвало банела да падне между барабана и казана на пералнята.
Аз съм вадил от всякъде банели. Добре, че отвора на помпата е с относително малък диаметър и повечето помпи са с филтри, а не са самопочистващи се като на старите Индезит.
Извади филтъра, ако не си го направил до сега и пиши колко стотинки си изводил от там! :)
Ако пералнята ти е с казан от неръждаема стована е малко вероятно да имаш пробив в казана. По-скоро е пробито или разкачено гуменото съединение между казана и помпата.
Ако си се засегнал, ИЗВИНЯВАЙ! Дори не прочетох, че имаш жена. :roll:
Последна промяна от nikolovvd на пон ное 21, 2016 8:38 pm, променено общо 1 път.
Гост - специалист
Ами- чети, бе, приятелю, не предполагай!

Но- чукча пиастел, не читател. То е ясно, че се правиш на умряла гугутка, щото със сигурност си прочел поне първата дума от започнатата тема... Ясно е,че по- нататък си чел през ред...

И по темата: пералнята няма филтър, който да се почиства от едри частици, като се отвори капачето, което е в долната част- има една чупеща се тръбичка, от която се източва само вода.
lyubohar - майстор
Ами аз всичко прочетох и никъде не видях някой да пита за жена ти.
В поста на колегата nikolovvd няма и намек да се интересува от семейното ти положение.
Още повече,че нито теб,нито жена ти познаваме.
Казахме ти какво може да се направи по въпроса.
Освен това си спести марка и модел и няма как да знаем има,или няма филтър.
В някои форуми само затова,че не си упоменал марката-трият.
Тук е "направи си сам"и се предполага,че участващите имат някакви умения.
И стана ясно,че сам няма да се справиш.
Ами носи си я на сервиз.Защо ни занимаваш?
lov - майстор
Обясних как най лесно да разбереш от къде е теча и да се опитаме да помогнем а ти в место това ревеш като убодена мечка от бъзика на колегата.
На цици и сутиени сме се нагледали а ако не носиш на майтап здраве да е.
nikolovvd - майстор
Честно казано въобще не съм имал намерение да се базикам, подигравам или иронизирам.
Дори се извиних за недоразумението.
Обикновено, когато човек пита тук би трябвало да се е опитал да се справи сам или поне малко да е събрал информация и снимки, с които да подпомогне тези, които искат да му помогнат.
С други думи е зациклил и търси помощ.
Както и да е. Бади жив и здрав!
MamaMy - майстор
nikolovvd написа:
... поне малко да е събрал информация и снимки...
E как да събере снимки, като никой не пуска на жена си, а искате само на неговата? :-D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Пералнята протече :-(" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: