Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
hidrazin - майстор
Andri01 написа:
Е ко става ,като е" висяща"?
Явно не знаеш ефекта на завесата в банята??? :-D
Ами докато се къпеш вземи се опри в нея и ще разбереш...
Като те обгърне и се залепи за теб и започват едни сизифови мъки да се измъкнеш... :lol:
Чувал съм че някои слагат отдолу оловни тежести - от тези на конец за пердета.
Не знам доколко вършат работа.
Баните ми са малки (по рождение) и нямат място за душ кабина или завеса.
Пък и двете ги смятам за напълно ненужни простотии.
:partyman:

Изображение
Chefo77 - майстор
Andri01 написа:
Е ко става ,като е" висяща"? Че то и други неща предимно висят/ кърпите в банята / ,ама пак вършат работа! :?
Ти сериозно ли?
Когато водата започне да пада от душа, долният край на завесата влиза към мястото за къпане - първо е дискомфортен допира (защото е студена, мамка И) и второ - капките, които падат, отскачат и преминават в извъндушовото пространство.
Хидра, не искам да има вода в цялата баня, затова използвам завеса. С тези оловни тежести, да не падне - тя виси на една релса, която е тип разпорка...
Andri01 - майстор
За да го няма ефекта на "залепването на задника",аз съм сложил няколко PPR тръби 20мм. вертикално. Към завесите има пришити "джобове".
hidrazin - майстор
Chefo77 написа:
С тези оловни тежести, да не падне - тя виси на една релса, която е тип разпорка...
Въобще не се сещам каква е тая релса ама тежестите не са чак толкоз тежки.
Виж какво пише на "пикчурето" дето съм сложил - 22 грама на метър, 50 грама на метър, 100 грама на метър...
Ба си и завеста, баси и разпорката га няма да устискат 100 грама на линеен метър. Че то тва е една водка без чашата бре. :-D
Лошото е че не знам у нас къде продават на метър. За Китай е ясно...
P.S. Преди мноооого години за пръв път видях такива в едни пердета от Германия.
Преди да изхвърлим пердетата ги бях прибрал ... някъде, преди години, отиде та са ненамираеми... :-D
Chefo77 - майстор
Обиколих малко големите магазини, реакцията беше от тъп поглед до "нямаме" (подозирам, че просто успяха да скрият тъпия поглед).
Пък дето не се сещаш каква е тая релса ... релса бре, на какво виси завесата - на телескопична релса, като на моп-овете дръжките.
Andri01 - майстор
С пружина между двете тръби! Такава ли е? :)
Chefo77 - майстор
Не бре, човек, няма пружина. Ти моп хващал ли си, не знаеш ли как се регулира дължината. :lol: :lol:
Andri01 - майстор
Периодически ГО хващам... мопа :). Е,аз помислих,че е като моята - две тръби Al,една в друга и с пружина по средата,която ги натяга към стените. :partyman:
Chefo77 - майстор
Аз пък си мисля, че няма пружина вътре, а е просто някакъв крив конус :)
hidrazin - майстор
Chefo77 написа:
Пък дето не се сещаш каква е тая релса ... релса бре, на какво виси завесата - на телескопична релса, като на моп-овете дръжките.
Амииии... Ти сериозен ли си бре? Щот не всички са телескопични. Май тези дето съм виждал никоя не беше телескопична.
Повечето дет съм киризил са си на "твърда връзка" - нещо такова:

Изображение
А моп последно съм фащал някъде ... май-юни...
Ми опъни си едно стоманено въже неръждавейка с обтегачи и на него ще може да окачваш и зайци да ги дереш... :-D

Тема "Магнитна лента като от комарник." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: