• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
chapara - майстор
Ти, си си ти Neno Er, фасадата не е само моя, а на още 7 бр. собственици, които не мога да накарам да ремонтират ако ще да си разцепя :butthead: , пенсионери, и това какво показва, че аз трябва да мизерствам, да чакам да умрат и наследниците да продадат :-D :lol: Не се притеснявай, поне съм създал нужното сдружение и съм кандидатствал за ремонт. А ти си поредния който се изплющя като лайно на дувар в темата и не даде конструктивно решение по темата, а тя е :

Сваляне на отсъкление на тераса-как?

:axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :-D :lol:
VLADO66 - майстор
Нено, не мисля, че Чапара се хвали.Показва нагледно как става.
Neno Er - специалист
chapara написа:
А ти си поредния който се изплющя като лайно на дувар в темата и не даде конструктивно решение по темата.....
Това което си предложил е най–разумното решаване на проблема.
А по отношение на съседите. При нас са 18 собственици от които 15 пенсионери. Но си санирахме входа. И то сами, без парите на Бойко Борисов. Въпрос на взаимоотношения.
chapara - майстор
Neno Er написа:
А по отношение на съседите. При нас са 18 собственици от които 15 пенсионери. Но си санирахме входа. И то сами, без парите на Бойко Борисов. Въпрос на взаимоотношения.
Отплесваме се от темата, но...Вход е едно , а четрилицева фасада , паметник на културата, съвсеееем друго, Другото -друго е че 18 не е равно на 8, Плевен не е София ( не влагам нищо спецялно в това) и парите не са на Бойко, а се спускат от Е.С., а Борисов се опитва да ги "усвоява". Взаимоотношенията са ни прекрасни (даже си гостуваме по комшийски), но възможностите са друго нещо. И така 120000:8=15000 лв./калпак. На татък ще се придържам към темата и няма да влизам в обяснителен режи и да отговарям на провокативни въпроси. Тук съм единствено да помагам безвъзмездно и да си почивам. :rock:
  • 1
  • 2

Тема "Сваляне на отсъкление на тераса-как?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: