• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
8180 - майстор
Mascar написа:
8180 написа:
Аз съм с НЕТ и ТВ от Мтел - оптичен кабел до хола, рутер и Wi-Fi за апартамента, декодер за ТВ.
Доволен съм, но ако гледаш спорт, каналите (5-6) са платени допълнително.
За втори телевизор (декодер) - също.
Някъде в сайта им се проверяваше за техническа възможност.
Мерси, можеш ли споделиш, дали ти прекъсват понякога, или не си имал проблеми и от колко време ги позлваш?
От ~2 год. ТВ съм засичал прекъсване 2-3 пъти. Пускаш ТВ-то и "няма връзка". След рестарт тръгва. За Нета, който те интересува - не знам, не съм засичал, но не го ползвам постоянно. Иначе са идвали "чужденци" (от Англия) на гости и са се закачали с 3-4 телефона едновременно да се синхронизират - хвалеха качеството.
miroki - майстор
Аз съм 4-5 г на интернет и телевизия от М-тел. Преди това бях на интернет от спектър нет но ги купи м-тел и се прехвърлих автоматично.
Мисля за 4 години веднъж спира интернета, имаше някакъв проблем за цялата страна. Спиране за една две секунди не го броя. Рутрера не съм рестартира не помня от кога.
Скъпо е. Но си поднових отново за 2 години, да не ме занимават скоро. Аз ползвам обаче всички канали към 230 с HBO и 75 мбт нет. (индивидуална договорка) Като интернет мисля е най-добрия при тях. Бях и на 100 мб предните години, но рядко надвишаваше 75 и за това сега съм на 75.
torbalan - Дървен философ
Ако искаш да хостваш сървър - това си е отделна услуга...
Има си дейтацентрове, където можеш да си оставиш сървъра, там ти гарантират захранване, непрекъснат интернет и т.н.

Аз имам такъв сървър, който за последните 10 години е спирал няколко пъти сумарно за около половин час....
Имаше и едно по-дълго спиране, но то беше свързано с физическо преместване от място А на място Б в София...
Но това си струва едни 100 - 300 лева на месец според трафика, който искаш да ползваш...
nikolov333 - майстор
Аз съм си към локалния интернет доставчик за нашия град с ТВ и нет по оптика и реален IP адрес. Скороста ми е 100Мb и не ме въртят през техните вътрешни рутери, а директно с един хоп съм в интернет.. Интересното е, че Speed Test-а през Wifi рутера ми отчита скорости от 200 до над 550Мb доунлоуд, а му задавам ръчно сървъри в Турция и Унгария.. та в общи линии съм доволен де.. :-D
  • 1
  • 2

Тема "Избор на интернет и TV доставчик" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: