Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
hameleon - специалист
Пендули,зегета,оберфрези,бормашини,малки банзици,вибрационни изрязващи машинки за резбарска работа,приспособления най-различни видове,НО наличността на всичко това зависи от това какво е събрано от Англия и дали скоро е пристигнал контейнера,т.е. късмета също играе голяма роля.Изброените неща не са всичко което се предлага там,има и доста неща от ежедневният бит на англичаните.Миниатюрни порцеланови фигурки,чайници ,печки,перални ,микровълнови печки,керамични котлони,храсторези,косачки за райграс различни видове и др. Човекът който продава там се казва Петър и тел №03581 27 88.Надявам се да съм бил полезен!
mladkal - майстор
На 25ти септември бях пуснал темата си. Сега две седмици по-късно вече съм се захванал с работното си бюро и съм стигнал до тук. Имайки се в предвид, че го правя през уикенда, а всичко се мисли и наглася в движение не е много това, което съм постигнал, но...На мен ми харесва.
Има още доста работа (и бая боклуци за изхвърляне), но на края ще е доста приятен майсторски кът.

Прикачен файл

IMG_0034_d.jpg
Ето тук малко по-отблизо!
IMG_0034_d.jpg (117.92 KиБ) Видяна 7797 пъти

Прикачен файл

IMG_0037_d.jpg
Това е общ вид (незавършен)
IMG_0037_d.jpg (100.44 KиБ) Видяна 7797 пъти
UNIOR - модератор
Завиждам ти приятелю :sad: , как си мечтая и аз за едно такова местенце където да ме изгони жената :-D
mladkal - майстор
UNIOR написа:
Завиждам ти приятелю :sad: , как си мечтая и аз за едно такова местенце където да ме изгони жената :-D
Ако не ме лъже паметта ти сякаш си от Габрово, а до родната ми СЗ са има няма 100км. Като те изгони - заповядай. Ще ти преотстъпя моето местенце - та да си помайсториш на воля. А ако не ти е до майсторене ще му цапнем по 1 :-D

ПП. Ако си имаш надежден гараж, мазе или някакво подходящо помещение винаги можеш да импровизираш 3кв.м за подобен "мъжко-майсторски" кът. Ти си способен човек, аз зная, така че...Просто го планирай и захващай...Аз тази седмица продължавам.Добре, че жената замина в командировка, че инак щях да имам действителна остра нужда от скорошно завършване на въпросното кътче в гаража си :)
UNIOR - модератор
Приятелю, благодаряти за предложението,Аз съм от Казанлък но от 5г. живея и работя в Габрово, и съм под наем, и си нямам ни гараж ни мазичка за да си заформя мъжки кът.
mladkal - майстор
UNIOR написа:
Приятелю, благодаряти за предложението,Аз съм от Казанлък но от 5г. живея и работя в Габрово, и съм под наем, и си нямам ни гараж ни мазичка за да си заформя мъжки кът.
E, жалко... :cry: Наистина е лошо, че си под наем и си нямаш ни гараж, ни маза. Дано преселението ти е било за добре и се чувстваш поне мъничко удовлетворен от ситуацията, в която си...
Желая ти всичко най-хубаво и дано живота занапред ти донесе много и приятни изненади - в личен и професионален аспект.
Хайде -първата петъшна - майсторска глътка - е ЗА ТВОЕ ЗДРАВЕ!
UNIOR - модератор
Ха наздраве :prost:
mladkal - майстор
UNIOR написа:
Ха наздраве :prost:
Ми ха НАЗДРАВЕ... и за Пежака... Едно време си мислех за нещо подобно, но по-старо... Толкова ми бяха възможностите...
mladkal - майстор
Тази седмица (изминалата събота, неделя) не я докарах до никъде с направата на работната си маса. Искаше ми се да свършамного неща, но в събота бях на работа, а вечерта попрекалих с :drinkers: и в неделята не бях много в кондиция.Все пак успях да озвуча работоно си място и наслаждавайки се на разни :supz: парчета поне електрефицирах масата с два тройни бакелитови контката -по едни в дясно и един в ляво(кабелите ги прекарах с антигронови скоби), както и пуснах луминисцентното осветление... Сега когато главоболието ми мина зная, че алкохола не е за деца и се надявам, че идната събота и неделя на светло и озвучено ще мога да отхвърля много дела. Когато го позавърша ще постна снимков материал.
victorslavov - напреднал
и аз сега съм се зарибил да си правя работилничка. запоцхнах с един страхотен шкаф от старите работилници. направих си и много яки чекмеджета за болчета , гайки и т.н. но да ти кажа не се бчх сетил за това с отверките. :) благодарч ти за идеята. Ще направя снимки на чекмеджетата и ще ги кача да видите и вие. Ако ви хареса ще изпратч и цхертежи и спесификация на необходимите материали. Става точно за 1 ден. :)

Тема "ВАШИТЕ ИДЕИ ЗА МОЯТА "РАБОТНА МАСА"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: