• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Харалампи - специалист
Аз пък много и се кефя. С комшията си спрятаме ракийка с мезенце и за масичка ползваме моя климатик. Ако не беше плъзгаща дограмата щяхме да си говорим от 2 м. разстояние. Наистина не уплътнява като обикновенна, ама аз точно за това съм я сложил такава. Все пак смятах че на тази тераса ще се простира пране (после жената кандиса да и купя сушилня). Не мисля че трябва да е абсолютно херметична. Даже ми се струва че прекалено малко се проветрява.
В заключение смятам че като допълнителна дограма на мястото на винкелната си е направо отлична.
vivian - помощник
Сложих си алуминиева с плъзгане - с 4 крила, няма комарници.
И аз много й се кефя на моята нова тераса. При мен също е като допълнителна дограма, само да се затвори терасата. Остъклих я с цел да мога да суща там дрехите през зимата.
Не уплътнява така добре както PVC дограмата. И като стане по-студено по профила се появява конденз. А като се прострат 1-2 перални с дрехи, задължително трябва да се остави отворено - поне за 1-2часа.
Предимството е че спалнята там стана абсолютно тиха, не се чува никакъв шум от улицата. На терасата температурата засега не е паднала под 12 градуса.
Сега мисля там да си направя зимна градина.

Ще може ли да дадете съвет на стените каква мазилка да сложа - влачена, мозаична или латекс също ще ми свърши работа?
borkata3000 - специалист
Много ми харесват алум. сглобки. :razz:

Изображение
  • 1
  • 2

Тема "Дограма - плъзгане" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: