Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Не си истински мъж ти, не благоговееш ни на кола ни на барбекю
Chefo77 - майстор
съб мар 29, 2025 4:09 pmchapara написа:
,,Спешъл камъните'' на практика са гранит и сиенит, магмени скали по образуванието си, на практика са непопиваеми на 99%. Ползват се за сауни, газови камини, барбекюта, павета и др. Гранитените павета са тъмно сиви, а сиенитовите червеникави. Та колко са спешъл ...., ами толкова.
Защо ли си мисля, че говорим за различни неща? Лава камъните попиват и си променят цвета като стой та гледай. Освен ако на кака не са били друг вид (като описания от теб), със сигурност "твоите" и "моите" са различни.
съб мар 29, 2025 4:22 pmn_a написа:
Не си истински мъж ти,.......

На Ламбо е прекалено мъжествено.
Chefo77 - майстор
съб мар 29, 2025 4:08 pmn_a написа:
:wink:
По въпроса. НИКАКВО пръскане на неща свързани с храна с течен тефлон. Той е смазка за други места
Изтъркваш метала със суха памучна кърпа, намазваш с хранителна мазнина и пак изтъркваш със суха памучна кърпа. Това е.
Впрочем, бербекю не е скара. Нещо между скара и фурна е. Няма значение

Покрий с нещо, с кашон... По принцип не бива да стои на дъжд, нали. И с покривало ще има конденз, ако поиска
Кака, няма да пръскам скарите - само външно, корпуса, на затворен капак. Няма досег до храна.
chapara - майстор
съб мар 29, 2025 4:15 pmn_a написа:
За това инфо диплома ли имаш или от опит?

Диплома с издържан изпит по,, Инжинерна геология'', в ВИАС СОФИЯ, устен и практически. Друго? Практиката ми и опита лежат в/у обучение.
chapara - майстор
Chefo77, купи една тубичка Възелин и мажи тънко с него, полирай и не се занимавай повече с глупосто. Кака сега ще те изпрати кой знае къде да питаш заа.....😄

По същия начин се процедира с места където водата е варовита. Мажат се и полират никелираните части😉
chapara - майстор
Последното е от опит.

Извинете че развалих седянката😁
MamaMy - майстор
Един пич решил да си купи мотор - „Харли“.
Отива в магазина, избира най-готиния, целия хромиран и блести.
Продавача му казал:
- Модела е страхотен, само да не се повреди лъскавото покритие, затова трябва винаги да носите с вас две тубички вазелин и като видите, че ще вали - намазвате мотора.
Взел си пича мотора, носи си тубите с вазелина, ползва ги и всичко е наред.
Забил след време едно гадже, вози го нагоре-надолу и един ден мацето го кани на вечеря у тях да го запознае с техните.
Само, че у тях никой не е мил чинии от един месец и сега са решили, че който пръв проговори на масата, той ще ги измие. Момчето кимнало в съгласие и двамата прекрачили прага.
Минавайки през кухнята, гледа пича от вратата - камара съдове, неизмити от месеци. По време на вечерята младежът се понапил и решил да провокира останалите. Той рязко се изправил, отишъл при приятелката си, разкъсал ѝ дрехите и правил любов с нея на масата. Момичето останало видимо развълнувано, майката стояла засрамена, а бащата бил бесен. Но никой не продумал и дума. След известно време момчето пак се изправило, този път с решителна крачка отишло при майката и правило с*кс с нея. Майката останала видимо развълнувана, а дъщерята и бащата били адски разгневени. И все пак, никой не посмял да каже и думичка. След мъничко отвън се чула гръмотевица. Момчето извадило тубичката с вазелин, станало рязко от стола и в този момент бащата извикал:
- Спокойно бе момче, спокойно, аз ще измия съдовете, само спокойно!
Chefo77 - майстор
И аз се сетих да го изпраскам този виц, ама ме домързя да го търся. Добър си е и туйто :)

Тема "Барбекю и поддръжката му" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: