• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 38
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
fbr - майстор
Я кажете като по-запознати, откъде да си купя седалка с облегалка за кръста, че в нета нищо подходящо не открих. На старите сгъваеми Балкан бяха такива, но сега не виждам да има такива да се предлагат, а ми е хубаво да карам колело, все едно карам американски чопър.
shotik - майстор
Ако попадне някоя такава ,ще я взема и ще ти пиша. Търси в ОLX ,резервни части ,може и да видиш или в подобните на него .
fbr - майстор
Ще чакам. Погледнах там, но няма.
fu4ko - специалист
shotik написа:
Имаш ли случай да ти се е налагало да правиш телове за калниците ? Тези които поддържат калника да не се криви . Аз трябва да направя на два велосипеда, ходих до два склада ,но не ми предложиха подходящ материал.
Ако си правил ,би ли написал от какъв материал си ги правил.Разбира се не само за да се закърпи положението , а да са с хубав вид.
Извинявам се за закъснението,но скоро не бях влизал.Вече е отговорено,но поне съм малко културен ще отговоря.До сега не ми се е налагало.Виждал съм с алуминиеви пръчки,но от къде и що нямам представа.На моя Балкан който прашлясва на село е такава,но не ми е за даване.Наистина много глези.
Последна промяна от fu4ko на ср юли 08, 2015 11:22 pm, променено общо 1 път.
fu4ko - специалист
fbr написа:
Я кажете като по-запознати, откъде да си купя седалка с облегалка за кръста, че в нета нищо подходящо не открих. На старите сгъваеми Балкан бяха такива, но сега не виждам да има такива да се предлагат, а ми е хубаво да карам колело, все едно карам американски чопър.
olx.bg/i2/ad/chasti-za-velosiped-balkanche-chopar-ID3zFcY.html
Някой не е гледал правилно.
shotik - майстор
Да докладвам ,че от магазин за части при базар Илиянци си купих по два чифта телове за 26 и 28 цола калници .
fbr - майстор
fu4ko написа:
Някой не е гледал правилно.
Ти хубаво я намери, но обявата не е активна.
fu4ko - специалист
Сори ама от таблета не видях,че не е активна.Може да ви се стори тъпо ама каква грес слагате на главините?Преди около два месеца си правих задната капла на шосейния и слагах допълнително обикновена грес на новата главина.Вчера я отворих да проверя и от едната страна почти нямаше грес.Намерих синя грес на OMV и сложих да видя колко ще искара.
shotik - майстор
fbr написа:
Това може да се направи сам

https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=562989FD
fbr - майстор
Абе и на мен ми минава през ума, че мога да ползвам облегалките за глава на автомобил (даже от Москвича се търкалят някъде на тавана, нови непипнати, в найлон), ама ми се щеше да не е импровизация.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 38

Тема "Велосипеди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: