Жена ми е от френската гимназия, та не се налага да си ги правя сам ;)

stepoff написа:Някой има ли чертеж на свирката? Ако е удобно на AutoCad. (шегувам се)Чертеж мога да ти спретна. Никакъв проблем. Свирката на клипчето съм я моделирал в 3D, че и клипче направих, та не е проблем да ти направя и чертежче в dwg (dxf).Ама щом си ги топил тези свирки във вода, на тебе чертеж не ти требе...
По темата.....след ползване задължително поставяхме свирката в чашка с водичка ,за да не пресъхне.
Замислям се за проект-стара гайда-козя,да я прекроя в надуваема кукла (пака се шегувам)
Заглавието кърти!
dadko написа:хем носталгична хем веселяшка тема!!!stepoff написа:Някой има ли чертеж на свирката? Ако е удобно на AutoCad. (шегувам се)Чертеж мога да ти спретна. Никакъв проблем. Свирката на клипчето съм я моделирал в 3D, че и клипче направих, та не е проблем да ти направя и чертежче в dwg (dxf).Ама щом си ги топил тези свирки във вода, на тебе чертеж не ти требе...
По темата.....след ползване задължително поставяхме свирката в чашка с водичка ,за да не пресъхне.
Замислям се за проект-стара гайда-козя,да я прекроя в надуваема кукла (пака се шегувам)
Заглавието кърти!
А заглавието на темата наистина е яко- прави темата по-четима
iivanov написа:Тц,тц,тц...Питах как се работи кост,а получих тайни желания и страстиКолега костта се реже с резбарско лъкче с ситни зъби за метал и се оформя с пилички. Работи се бавно за дане се прегрява. Ползвай кост от пищял - сети се за какво и е така името
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: