Шегичка.
Силно ме съмнява някоя от новите машинки да може да направи по-добро кафе от нея

Junak написа:Тц, само 1,5 бара. На 1,8 бара е предпазителния клапан в капачката.А да ми каже някой..как се работи с парния чучор..нещо ме е шубе,като капачката е спукана да пробам.
onkelabg написа:Работи се както със всяка една машинаJunak написа:Тц, само 1,5 бара. На 1,8 бара е предпазителния клапан в капачката.А да ми каже някой..как се работи с парния чучор..нещо ме е шубе,като капачката е спукана да пробам.
Има ли някьде да видя колко горе долу струва такава и как да позная за какво налягане е.
onkelabg написа:Да горе долу схванах процеса...ама има едно нещо др ....което не ми се врьзва в схемата до тук.Капачката горе не я буташ, от там нали се налива вода само.
Ето как си го представям аз..ако сьм в грешка, свиркайте
1-машината се пуска да загрее
2-рьчката отстрани се слага на положение за пяна,чашата с млякото е под-чучуя![]()
От тук на сетне какво да правя....кой вариант е правилния за МОЯТА![]()
1-като дам рьчката на опц-Пара и сложа чашата на чучуя за пяна/капучино/
2-или след ,като сьм превклю. на пара да Освобождавам от капачката горе по-малко.Така сьм гледал се прави при някой модели на Делонги.
Затова ме е страх да е ползвам тая функция-дане ми се излее 0,800гр кипела вода вьрху мен.
Поздрави
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: