Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Николов Н. - специалист
Жалък страливец! Още с всъпването си в длъжносте УБИ!!!!!! 120 млади момчета-" Курск"!! И после какво - пак"лошите западняци" му изкараха подводницата и загиналите! Освен оръжие тази тъпа страна няма абсолютно нищо!! Стандарт на живот-по нисък от този на Луната!!!
Chefo77 - майстор
Чак пяна ти излезе от устата…
MamaMy - майстор
Не слуша хората да ходи да се лекува.
nikolson - майстор
MamaMy написа:
Зеленски е доста нагъл и си е повярвал. На него много му се воюва, но ако някой друг плаща сметките.
За разлика от ВПутин, който е ZaMiР.
Chefo77 написа:
Същата работа като “Киев за 3 дни” - кой го е казал, защо го е казал - някой знае ли? Но това не пречи да се използва подигравателно от привържениците на синьо-жълтите… Кому е нужно това??
Да речем...много са го казвали:

https://www.youtube.com/shorts/3huKcZD3 ... ture=share
Chefo77 - майстор
И това, предполагам, са някакви хора, от които зависи нещо, или…? Значими, колкото нашите Костадинов, Волгин, Дачков, или по-малко? Защото те вече няколко пъти разбиха НАТО…
От война имат интерес тези, които печелят от нея. Дали защото ще намажат покрай поръчки, дали защото ще ловят риба в мътни води, или друго подобно… Нищо не оправдава действията на Путин, но дали отсрещната страна не иска да воюва поради други подбуди? Къде е границата между “защитавам се”/“помагам да се защитят” и “имам сметка от това да се пуцат”?
hidrazin - майстор
пет май 16, 2025 9:46 pmChefo77 написа:
Чак пяна ти излезе от устата…
Е не, не знам от
Шльокавица
да излиза пяна от устата.
Ма знам за ослепяване и фатален край. :shock:
пет май 16, 2025 9:34 pmChefo77 написа:
Лиско, не става дума за това дали е отишъл сам, или е пратил някого. Става дума за това, че инициира преговори без да дава обещание, че ще иде лично - и изведнъж “всички” решиха, че ще присъства и започнаха всякакви теории защо не е отишъл, че го било страх, че щял да се моли и т.н. Тълкуват думите му по някакъв техен си начин.
Споко, НЯМА да те разбере. Бая години е там и не е ясно какъв софт са му налели. Плюс актуализациите... :)
Даже не знам що не гледа проблемите им в Канада (огромни) а се занимава с нашите...
То аз знам де, ама аЙде ... :-D
:partyman:
Lisko - майстор
пет май 16, 2025 9:34 pmChefo77 написа:
Лиско, не става дума за това дали е отишъл сам, или е пратил някого. Става дума за това, че инициира преговори без да дава обещание, че ще иде лично - и изведнъж “всички” решиха, че ще присъства и започнаха всякакви теории защо не е отишъл, че го било страх, че щял да се моли и т.н. Тълкуват думите му по някакъв техен си начин. Дали има по-важна работа, си знае само той.
Същата работа като “Киев за 3 дни” - кой го е казал, защо го е казал - някой знае ли? Но това не пречи да се използва подигравателно от привържениците на синьо-жълтите… Кому е нужно това??
Не мога да отговарям за журналята - какво са решили. Отговарям за мен - аз нищо не съм решил, но постфактум казвам - ако беше отишъл щеше да има положителен резултат за собствения му имидж. Даже ако щеш -- щеше да има отрицателен за имиджа на Зеленски. Хората щяха да си помислят - тоя се би в гърдите колко бил смел, Путин го било страх от него, а ето че Путин отиде.

Дали Путин имал по-важна работа - ами аз лично не мога да си представя каква по-важна работа може да има. Ако някой тук може - да каже.

Та така - диалог може да се води с хора които не обиждат събеседника, че нямало да разбере, бил промит и т.н.
Chefo77 - майстор
Ами според редица “анализатори”, и то далеч не проруски, пак е имало положителен ефект за Москва. Или по-скоро негативен за Зеленски. Играят си на котка и мишка с тях, показват им кой води парада. Не, не е приятно, но пък си е тяхната игра - и така като гледам, им се получава. За наше съжаление, вероятно.:(
Николов Н. - специалист
Чефо, преди да пишеш глупости,кажи в предният ми пост кое не е истина? За "Курск"ли? Или за стандарта им на живот в кочината?

Тема "Философия + математика" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: