Немците от рекламата може да са направили перпетум мобиле, най вероятно с малко китайска помощ 

Прикачен файл
velsi написа:Добре де, не ми стана ясно до кога смятате да се чепкате за този бойлер?! От жизнено важно значение ли е колко точно киловата е и кой и къде го е произвел?Според мен въпроса е по-скоро принципен! Човека е прав , че ако не можем да се доверяваме на реномираните производители то на кого? На китайците???
Прикачен файл
Немците си имат начини и с по-малко ток да правят повече мощност, затова техните продукти се водят енергоспестяващи и струват по много пари.
rodnilb написа:Добре хайде сега ти там ония дето не вярваш влез в сайта на фирма BalMax, която внася продуктите на Stiebel Eltron за България и сам прочети какво са написали хората като изискване за монтаж на този бойлер. http://balmax.com/product.php?sr=1&r=26&r1=53&p=179
Пак ви казвам вие много спорите, малко действате затова вие се струва подчти всичко невъзможно и не реално.
Дефектно токова защита на мен лично не ми трябва първо, защото моята ел. мрежа в жилището е двужилна и се губи смисъла от такова устройство и второ аз съм си купил Немски бойлер за 639 лева, а не някакъв друг евтин за 150 рева примерно, че да му мисля. То каквото е трябвало да се мисли и слага като защити Немците са го сложили повярвай ми. На Германците това им е работата да обмислят нещата по няколко възможни начина и затова техните продукти обикновено са доста по-скъпи от другите. И пак повтарям, че всичко горенаписано от мен е реализирано и работещо и всеки който е от Варна и проявява интерес може да дойде и да го види работещо. Ако лъжех дали щях да предлагам това???
Прикачен файл
Прикачен файл
rodnilb написа:Ами даааа, аз днеска се обаждах по телефона във фирма "BalMax" и им разказах за вас и вашите обвинения и глупости и дори хората лично влязоха в този сайт и видяха вашите глупости които пишете тука и много ви се смяха на акълите! А относно онова което вие показвате тука от техния сайт то хората просто са допуснали правописни 2 грешки при писането на техническата информация за този бойлер и вече си го оправиха. .......................
rodnilb написа:Ами даааа, аз днеска се обаждах по телефона във фирма "BalMax" и им разказах за вас и вашите обвинения и глупости и дори хората лично влязоха в този сайт и видяха вашите глупости които пишете тука и много ви се смяха на акълите! А относно онова което вие показвате тука от техния сайт то хората просто са допуснали правописни 2 грешки при писането на техническата информация за този бойлер и вече си го оправиха. Но вие тома неверниците вместо да се сетите, че това е само правописна грешка, то вие не повярвахте, че този бойлер наистина е 12 kW и не се доверихте на факта, че това е Немски бойлер и от там да ви стани ясно, че това е най-доброто. А ония там дето ми пише, че това било бойлер за миене на ръце и не ставал уж за къпане да си купи първо такъв бойлер и лично да пробва и тогава да се произнася по този въпрос, защото това неговото мнение е пълна лъжа. Аз лично се къпя всеки ден с този бойлер и нямам никакви проблеми и съм много доволен от него. А относно трифазния ток той да си пусне трифазен ток, аз не искам! След като Немците са произвели вариант на монофазен ток и той работи идеално просто не ми трябва трифазен. Този ми върши работа. И пак ви казвам, че аз не правя никаква реклама на нищо тъй като аз нито продавам този бойлер, нито печеля нещо от това ако някой си го купи. Аз съм просто един доволен потребител на този бойлер и на фона на всички боклуци които се продават по магазините в България си пиша личното мнение и възгледи за моя бойлер и цел който иска да може да се възползва и той от това. Когато човек остане много доволен от един продукт и после го препоръчва на други хора, но той самия не го продава това реклама ли е?Добре извинявам ти се , бойлера е върха на научната мисъл! Реших да си сложа един! Приемам че нашите търговци са объркали нещо!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: