Мнения за фирма АМН Мушиков има ли някой , как се представят в дограмаджийството?

maxuel82 написа:.......Бях се ориентирал и към профилинк но видях че профила за касата на прозорците им е 3 вместо 5 камериЕбахти и глупостите.....Само профила от които се правят крилата на прозорците е 5 камерен
Укрепващата арматура която се слага вътре в профилите при Ролпласт е метален профил (нещо подобно на UD-то на гипсокартона) а при Профилинк е пластмасов
![]()
Освен това Профилинк нямат от това висикоенергийното стъкло "Clima gard solar" а само КА стъкло ! Измежду ЕВТИНИТЕ дограми мисля че РОЛПЛАСТ е добър избор !.......
pavkatay написа: Ами отваряйте си очите и ушите по-добре и мааааалко помислете преди да пишете нещо.нали точно за това споделям какво мисля и какво съм разбрал че да може да ме посъветвате !ама нищо конкретно не казвате бре хора
maxuel82 написа: Кажете коя фирма да избераНа ЛС ти пратих координати. Аз съм много доволен от тая фирма, затова цялата дограма ми я прави тя.
zvetomil написа:Аз съм за Ролпласт ,дограмата е евтина защото се работи и предлага на едро иначе е измежду наи добрите профили.Справка в гуглето от кога произвеждат ПВЦ дограма в Троисдорф!!!!И най-важното е ,че е с метални усилители
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: