Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
hidrazin - майстор
чет юни 27, 2024 8:28 pmТрифон П.Трифонов написа:
Не бих замразявал бира.
Напълно нормално - оня както винаги не е у ред. Вероятно вече е в плен на оная метанолка дето си вари.
Ся точно заради тоя полуграмотник някой ще тръгне да търси точно пликчета с вода от спасителни плотове. :lol: :lol: :lol:
Не знам колко малко трябва да му е аспиринчето за се изцепи така...? :? :rock:
:partyman:
чет юни 27, 2024 9:23 pmhidrazin написа:
........
Не знам колко малко трябва да му е аспиринчето за се изцепи така...? :? :rock:
Ама прекаляваш вече!
Прекалено критичен си по това време на денонощието.
Нека отпусне и без туй омекналата жила, да се почувства съпричастен, участник в отбора, макар и последна резерва!
Andri01 - майстор
хидранте,никой не ти е писал за замразяване на бира!!! Чети/ ако можеш/ по внимателно!!! На братчето ти - отдавна съм спрял да отговарям. Това е просто начин човек да отиде на плажа с удоволствие. Да си изпие студената биричка,да ПЛУВА!!! От което и ти и оново .... сте лишени!! Остава ви само и единстмвено да завиждате!!! :lol: :lol: :lol:
hidrazin - майстор
Де да знам ама някакъв глупак е писал за замразяване на пликчета с вода от спасителни плотове.
Вероятно същия си е помислил че най-накрая изглежда като пълен с акъл... :lol: :lol: :lol:
Утре отивам да купя такива торбички от Кауфланд... Или да ги взема от Лидъл, Била...?
А може би от павилиона за пуканки. Там със сигурност ще има.

Изображение

чет юни 27, 2024 10:15 pmAndri01 написа:
... само и единстмвено да завиждате!!! :lol: :lol: :lol:
Прочети само още веднъж заглавието, след което евентуално ще си отговориш за ко иде реч да се коментира.
Пликчета от спасителни плотове вероятно раздаваш на празника на омекналия плавник.

По скоро още сега ще направя силовото с две ръце, отколкото едиМствено да ти завиждам.
Andri01 - майстор
Не съм виждал село с Билла,Кауфланд или Лидл! Имаш ли толкова пари за бензин, до нормален град? Щото до морето не можеш да стигнеш ,даже и в сънищата си! :lol: :lol:
И до нова "нещо" - сменяй ръцете,като правиш "силовото" ,че да не изморява само едната.
За тая работа наистина е нужен уред (инструмент). Другото може сякак.
Знаееееш, знаеш ти кой с какво разполага и завиждаш.
hidrazin - майстор
чет юни 27, 2024 10:50 pmAndri01 написа:
...Имаш ли толкова пари за бензин...
Нямам бе, нямам пари за безнзин.
Ама теб моя те купя и продам няколко пъти с няколкото жълти с'тинки дето имам в джоба си.
Щото толкова струваш.
А пари за бензин нямам ... щото съм на нафта. :lol: :lol: :lol:
P.S. Въпрос ноооо... е риторичен. :idea:
Колко мое да е тъп някой? :arrow: :lol: :lol: :lol:
zz_stefanov - майстор
Какво им е на мехчетата с вода от спасителните плотове?
Намират се само по спасителните плотове.
Евентуално, някой по находчив, с достъп до такива да е начатил и да снабдява, но не е сериозно да се разчита на .....мяхчета.

Тема "С какво са пълни охладителите за хладилни кутии" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: