Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
LZ - специалист
laki1968 написа:
е май закъснях..ама ти вече го беше решил....както ти написах направи 4 полета и не беше нужно да ги наливаш наведнъж,ама... :-D
Еееееми това беше и моята идея (по-напред в темата) ама в последния момент решиме да я направим наведнъж, че времето ни притиска, та сега ни сплеска :)
Нищо де. Важното е да сме позитивни. Поне вече имам опит. Полетата, които направих, не станаха никак лоши :)
Все пак благодаря на всички взели участие със съвети предложения за помощ в темата. Наистина, много високо ценя това!

Сега един такъв въпрос. Утре явно остатъкът ще изхвърляме с къртача :) Въпросът ми е, ако го раздробим, предполагам ще можем, защото няма да е набрало чак такава якост, може ли да го насипем на плаца пред халето, да го трамбоваме с нещо, да го полеем с водичка и да върши поне някаква работа, а ние да минимизираме загубите?
laki1968 - специалист
може ама само ако му добавите цимент ..........
LZ - специалист
laki1968 написа:
може ама само ако му добавите цимент ..........
Ъъъъ, колко, демек в какво съорношение :?
laki1968 - специалист
хубаво е да е раздробена на ситно което ако е прегоряла ще е лесно,и няма д а ви трябва канго а само манго - с кирка....съотнишение 3 до 4 към 1...
laki1968 - специалист
баси...кви нови думи измъдрихме..........обичам водката,и уискито,и убавото мезе,ъъъ и убавите жени.... :supz: :weedman:
MASTER - специалист
Ъъъъъ, верно ли :?

4 човека да не разнесете 5 кубика :shock:

Много кофти
LZ - специалист
Ми за сефте ни е на всички :) Абе сбъркахме също, че започнахме веднага да подравняваме с мастара. Май трябваше да я разнесем и след това, ама май пак нямаше да стане :?

п.п. Нещо мноо голяма лъжица извадихме :)

Тема "Замазка на под на хале" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: