Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
zdravkich - специалист
Здравейте .Искам да попитам някой , ако знае как стои въпроса с механизми за отваряне на АЛ прозорци. Става въпрос, че преди доста време е поръчвана дограмата и прозорците са направени едностранно отваряеми, което е неудобно и искам да ги модифицирам да станат двустранно отваряеми. Само механизъма отгоре на прозореца ли се сменя или и пантите и имате ли информация каква горе -долу е цената на такъв механизъм и евентуално ако фирма за дограма го модифицира каква би била цената (ако някой работи в такава фирма и и има идея за цена). Благодаря ви предварително.
velsi - Почетен майстор
Има такъв механизъм и може да се смени. Сменят се доста неща. Не мога да ти кажа за цена, но знам, че е скъп, макар че това е относително понятие.
fichtenweg - специалист
при мен се наложи такова нещо - в новия ни апартамент бяха сложили единствено на една врата. По възможност потърси фирмата която е слагала дограмата, ако те не искат тогава вече търси други. Принципно тук говорят че трудно се навиват фирмите на това.
Казват се двуплоскостни механизми. Аз се обърнах към фирма ЕТИКОМ за тая работа. излезе ми 80 лв на механизъм с труда. механизмите са Roto.

Тема "питане за механизми за АЛ прозорци за двустранно отваряне" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: