• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Та, врътката на вентила се таковала и не спира. Сиреч с огромно усилие я спряхме, но не можем да ползваме. Бутилката е в София, Левски (стария), да знаете някъде там някой да ремонтира? Или трябва да се смени? Откъде нов вентил?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Aди бе! за Русе не ми помагате и за София ли бре!! :? :roll:
Теди - специалист
На Гоце Делчев към южния парк на предпоследния светофар от дясната страна има дълъг блок с магазини единия от тях е за газови бутилки и атрибути. Там си взех по същия проблем и аз преди месец пита и винтил.
detelin - специалист
внимаваи с винтилите за газови ботилки масово са турски и са опасни на мен ми се пали една такава с сменен винтил тарси си не6то ка4ествено :)
shotik - майстор
До кв.Левски най близо е при разклона на Враждебна при газостанцията на бул.Бл.Вазов,там има сервизи,на мен там са ми я ремонтирали.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Благодаря. За да сменят вентил (или ремонтират) трябва да е празна, май, а?
shotik - майстор
Бутилката трябва да е празна или да се изпразни,но те във всички случаи ще я изпразнят,иначе как ще се работи?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Тъй де, ма тайно се надявах да има начин :lol: .
Теди - специалист
Абе какво изпразване за смяна на винтила ви гони бе? Свалях го и го махах на пълна бутилка поне няколко пъти.
Тани - модератор
Теди написа:
Абе какво изпразване за смяна на винтила ви гони бе? Свалях го и го махах на пълна бутилка поне няколко пъти.
Брей , ама ти си бил много бърз бе! Тц , тц, тц , да му се не види!

Сега остана да ни кажеш и колко пъти можеш да го свалиш и махнеш за една цигара време , като засичаш с цигарата в устата :-D

Изображение
  • 1
  • 2

Тема "туристическа газова бутилка, вентил" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: