Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
filbig - специалист
Здравейте. Направих си работилницата от сандвич панели, които останаха от склада на приятел. Покрива е от същите платна, тях ги купих нови, но сега не знам как да запечатам платната на покрива там където са рязани- това е нещо като полиуретанова пяна. И другото което ме тормози, на втората снимка на мястото на сините найлони, какви плъзгащи врати мога да направя, да са от матерял подлежащ на миене. Широко е 4м височината е 3,5м. Мислех си за две плъзгащи врати от винкел и вътре поликарбонатни плоскости. Ще съм благодарен за някоя идея :prost:

Прикачен файл

ALIM1117.jpg
ALIM1117.jpg (60.11 KиБ) Видяна 2773 пъти

Прикачен файл

ALIM1121.jpg
ALIM1121.jpg (64.07 KиБ) Видяна 2774 пъти
filbig - специалист
Хора, никой ли няма идея, как да запечатам пяната между платната :?
velsi - Почетен майстор
С някакъв тънкостенен винкел, огъната тънка ламарина.... Или пък просто я боядисай по-дебело с алкидна боя.
filbig - специалист
Мерси, че се отзова. Ще пробвам с боя, защото ще боядисвам всичко в сходен цвят с къщата- дано да задържи боятя. Поздрави!
velsi - Почетен майстор
Боята гарантирано хваща. Не се притеснявай за това. Пък и по-евтино и просто решение от това - здраве му кажи. :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Моля те, дай наименование, размери и цена на тези панели.
filbig - специалист
http://www.husltd.com/base/rousse/bg - от тази фирма купих платната за покрива. Стенните са фира от един голям склад, който направи един приятел. Това са сандвич панели, с които се работи изключително лесно- съвсем сам си направих гаража за отрицателно време и съм много доволен. Ето цени и размери, но не знам дали са актуални и в момента-
4,5см -31лв/кв.м
5,0см-33лв/кв.м
8,0см-41лв
Това е без ДДС, покривните са малко по-скъпи. Ширина на панела-1000мм, дължината е от-1500мм до 13500мм
Линка който съм пратил е за Русе, там има и телефони. Понеже всички големи складове ги правят предимно с тези панели, ти предлагам да намериш за стените фира от някой такъв строеж- доста по- тънко ще е.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Благодаря!

Тема "Малко помощ за гаража" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: