Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
pinko - напреднал
Стената е тухлена/от ония белите единични тухли/ и е вътрешна.Незнам как да захвана бойлера-не вярвам анкерите да свъшат работа.Мисля да го захвана с шпилки през стената.Този край от към стаята ще сложа планки който ще скрия под шпакловката.А пък бойлера е хоризонтален-просто ако има значение.
Spokoiniq - майстор
Сам си си отговорил-така се прави.Само задната стена ако е видимо местото за планката я окопай в мазилката и си готов.
Любо - специалист
С планка няма да имаш съмнения после че може да падне.действай и късмет
force10 - напреднал
И аз се сблъсквам със същия проблем. Само, че при мен, от другата страна има картон и не знам как да ги сложа планките. Моля за съвет!
Чаро - Акълия
Пробии прз картона. Мушни шпилката, навии гайката, сложи планка, сложи бойлера. Шпакловай пробития картон, боядисай....
ОК?
Последна промяна от Чаро на чет дек 11, 2008 10:10 am, променено общо 1 път.
dudly - напреднал
"Стената е тухлена/от ония белите единични тухли/ и е вътрешна.Незнам как да захвана бойлера-не вярвам анкерите да свъшат работа.Мисля да го захвана с шпилки през стената.Този край от към стаята ще сложа планки който ще скрия под шпакловката.А пък бойлера е хоризонтален-просто ако има значение."

Точно така - и в къщи го правих по същия начин, само че при мен е четворки.
pinko - напреднал
Благодаря ви много. :) Вече само ще измеря растоянията,и ще пробивам.Нищо,че скоро измазах стената.

Тема "Бойлер на тухлена стена..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: