• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
ack - напреднал
Здравейте, търся идеи за направа на парапет от алуминий (къде да се сложат елементите, как се закрепят), както и за дръжки за секцийката, която спретнах. Първо мислех да е без дръжки, като още остава като вариант. Само че не ми се слагат Push механизми, защото вече сложих панти с амортисьор на Блум. Но на чекмеджетата трябва да се сложат някакви дръжки, но се чудя какви.
Ако някой има идеи, нека да не се притеснява да ги сподели.

Прикачен файл

a.jpg
a.jpg (209.1 KиБ) Видяна 4132 пъти

Прикачен файл

aa.jpg
aa.jpg (33.49 KиБ) Видяна 4132 пъти

Прикачен файл

aaa.jpg
aaa.jpg (175.36 KиБ) Видяна 4132 пъти

Прикачен файл

IMG_8738aa.jpg
IMG_8738aa.jpg (196.1 KиБ) Видяна 4132 пъти
karamundi - специалист
аз съм майстор на парапети ще помагаме
Последна промяна от karamundi на ср фев 25, 2009 9:01 am, променено общо 1 път.
Чаро - Акълия
Карамунди, казвай от къде да си купувам евтини колонки и други джаджи за парапети от алумин и/или неръждавейка?
Аск, ето ти много идеи
karamundi - специалист
тези повечето съм ги правил аз
========
пет години стаж като монтажник тези са от сайта на братя градеви там работех и лично съм ги снимал
========
ми питайте бе хора акъл има :idea:
Matchless - специалист
karamundi
Монтирал ли си с разтопено олово?Как точно ставаше :? ?
karamundi - специалист
това са старите начини за монтиране на парапет сега се използват химически анкери или анкери които се лепят с двукомпонентно лепило.а за оловото слага се и сяра ,дупката трябва да е суха иначе оловото кипи като вода в олио
Matchless - специалист
:) Химическите ги знам:) Ама мойте впечатления са ,че от това по-здраво няма...Сярата кога и колко се сипва незнам,това ми беше мисълта,това не помня...
karamundi - специалист
бе не знам точно колко сяра се слага но и желязото трябва да е топло за да не истине оловото като се топне сипва се в оловото докато се топи
karamundi - специалист
ти за какъв парапет говориш метален или алуминиев
  • 1
  • 2

Тема "Търся идеи за парапет, както и за дръжки за секция" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: