Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
EDI - майстор
От известно време искам да си купя електрически шприц пистолет за боядисване, защото ми писна да боядисвам с валяци, най-вече врати.Гледах в магазините на БОШ, но цената е висока - над 200 лева.На сайта на ЕВРОМАСТЕР видях такива пистолети, но няма никакви ТТ данни или цена.Някой има ли такъв пистолет, работил ли е с него, качествено покритие ли прави пистолета, каква му е цената. :roll:
Osiris - специалист
От моите щения ми стана ясно че за добро боядисване си трябва компресор въпреки тва се подлъгах по ниската цена на един пистолет за пръскане 120 кинта ама още не съм почнал да боядисвам надявам се да почна до месец два и да кажа мнение
Osiris - специалист
Специално за Бош макар половината ми инструменти да са такива пистолета им губел налягане и плюел другото е че се запушвал много лесно и постояно трябва да се почиства
EDI - майстор
Благодаря за информацията.Ако на БОШ пистолета има такъв проблем, представям си на ЕВРОМАСТЕР какви проблеми ще има.Значи покупка няма да има.
masteradmin - майстор
Един приятел си е взел една руска машинка за боядисване която работи на ток и си има всичко беше от порядъка на 50лв. ще го питам от къде.
masteradmin - майстор
Ето това ми харесва. Ако в мосю бриколаж всички хубави неща не бяха толкова скъпи щеше да ми е любимия магазин.

Прикачен файл

161hvlp_bg.jpg
161hvlp_bg.jpg (27.96 KиБ) Видяна 9255 пъти
EDI - майстор
Мастер, ако разбереш от къде мога да се сдобия с такъв пистолет на подобна цена, като на приятеля ти, ще съм ти задължен.Това, което показа на снимката е много добро, но сигурно и цената е такава, а аз съм домашен майстор-любител и не ми се ще да купувам много скъпи инструменти, дори и любителски. :( Иначе и на мен ми се ще да го имам. :evil:
Osiris - специалист
Мани тия от бриколаж ако не за друго поне са грамотни от към цените щом най малкия пистолет за компресор е 100 кинта грубо я най малкия компресор е 250 - 300 колко ли ще е тва удоволствие в бриколаж а което е най важно ще има ли някой да каже нещо за недостатъците а не като го купиш да се окаже изненада :oops: :wink:
velsi - Почетен майстор
EDI написа:
Мастер, ако разбереш от къде мога да се сдобия с такъв пистолет на подобна цена, като на приятеля ти, ще съм ти задължен.Това, което показа на снимката е много добро, но сигурно и цената е такава, а аз съм домашен майстор-любител и не ми се ще да купувам много скъпи инструменти, дори и любителски. :( Иначе и на мен ми се ще да го имам. :evil:
Кажи ми имаш ли трифазен ток в гаража (работилницата) си и мога да ти предложа решение.
EDI - майстор
Velsi,нямам трифазен ток. :cry: Дойде ми идея да си купя една прахосмукачка на старо, да и направя профилактика и да я използвам за компресор.Някой да е прави нещо подобно?

Тема "ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: