Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
На вид е подобна на въжена стълба.Ето тук може да се види добре какво представлява.По принцип ги правят с плоска лента/въже и пластмасови са другите части,поне на мен така ми изглеждат.Ето видеото:
http://video.google.com/videoplay?docid ... 4568692613
Ето и снимка:
http://www.volleyshop.biz/catalog/image ... ladder.jpg
Мисля да я направя с 10 квадрата 40х40 см по принцип или с квадрати са или с правоъгълник с почти равни страни.Но мисля че тези размери за квадрат са добри-нито твърде голям,нито твърде малък.Ако може да ме посъветвате точно какви материали да взема и как да се закрепят въжето и пластмасовите парчета.Благодаря на тези,които отговорят,лек ден!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Доколкото схващам, това е нещо като детската "дама", но за мек терен. Мобилно.
Ако го правиш само от въже, е лесно з аизпълнение - с възли или шев на лентата.
Ако е с твърди пречки, пък, ще го разстилаш и прибираш по-лесно и бързо.
От всичко може да я направиш. С какво разполагаш като материали?
ще си позволя да използвам темата ти и да попитам за тренажора който мен ме вълнува.
Изображение
Тези хватки от какво мога да ги направя?
Изображение
Да нещо като "дама" играта е само че по права линия и е за други цели.Предпочитам от страни с плоско въже или ластик някакъв и напречно с твърди плоски пластмасови пръчки като от видеото и снимката да стане нещо такова.Материали нямам никакви,но има в града един магазин "Млад техник" един "Майстора" нещо такова беше така че предполагам там ще имат материали.Аз мога направо да отида тях да ги питам,но принтера не работи,а да им се обяснявам половин час и да не разберат за какво става въпрос да дадат хората някакви инструкции...
За твоя въпрос-имай предвид,че ако ще ги ползваш по предназначение,формата им определя и трудността на катерене.А иначе за тренажор ако е като велосипед не виждам за какво може да ти трябват..
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
По твоя въпрос. В железариите (или съвременния им еквивалент) има разни въжета. Ленти също. Въжетата и лентите в спортните/алпийски магазини са неоправдано скъпи (в случая). ластик ми се чини неподходящо.
За пластмасовите (твърди) напречници. Всичко което няма веднага да се начупи, ти върши работа. включително и облепено с тиксо велпапе.
Ако ще си купуваш материали препоръчани от нищо не разбиращи магазински продавачи... по-добре си го купи готово. Това не е препоръка, а сарказъм.
По моя въпрос. Явно не знаеш значението на думата "тренажор". Не е фатално. С формата съм наясно.Материалът ми убягва. Да, по предназначение ще ползвам.

Тема "Как да си направя стълба за тренировки(agility ladder)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: