• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
menyanthe - помощник
Та така, понеже знам, че тук знаете всичко и реших да се възползвам и да ви задам един нестандартен въпрос. Трябва ми маса за временно ползване (около 1 месец). Само че се чудя какво да използвам и откъде да го намеря, като се има предвид, че не ми се дават повече от 20-тина лева. Идеята е 2-ма човека да могат да ядат на нея. Просто за момента нищо не ми хрумва, а ми се струва, че е възможно да се намери отнякъде нещо такова....

Идеи? :?

П.П. Аз бих могла и на земята да си сложа нещо и да ям (ако решите да давате такива идеи), но проблемът е, че другият индивид не е съгласен....
rulom - модератор
В Кауфланд имаше някакви туристически, за 2 човека и бяха по 15 лв.
В другите евтини вериги също трябва да има нещо подобно, сега почва туристическия сезон :wink:
menyanthe - помощник
Супер! Много ти благодаря!
menyanthe - помощник
За съжаление, в Кауфланд нямаше такива. Проверих и в Билла - за всеки случай, но и там нямаше. Чудя се откъде другаде мога да намеря?
kasmet4e - напреднал
Съпругът ми купува наскоро за яхтата такава маса има и столчета туристически мисля че се продават и по отделно и не са скъпи но няма как да го питам сега спи . Та мисля че бяха от Практикер или Бриколаж . Проверете там , дано намерите като се има в предвид че сега има и много промоции .
karamundi - специалист
бземи си от пласмасовите малките те са горе долу на тая цена ако си от софия мога да проверя в един склад до нас ище пиша
menyanthe - помощник
Днес мъжът ми ще провери в Бриколаж и ако не намери ще му предложа твоя вариант, но мисля, че няма да се съгласи. Ще видим де... А и от друга страна сгъваемите са по-добри като вариант - заемат по-малко място...
karamundi - специалист
моята е 6 месна и е 50 лв. и се разглобява лесно
Deo-x - специалист
Вчера видях на метрото подобна маса за 2-ма души май,като масата е цяла.Само "краката" може да се огъват и приберат плътно като едно цяло,слагаш на багажника като дъска и мястото се запазва :wink: :)
pep - специалист
Едно парче ПДЧ кантовано и 4 мебелни крака от най-евтините и масата е готова .
  • 1
  • 2

Тема "Маса за временно ползване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: