На фона на многото реклами и залагалки в тези години банките използват всякакви хитрини
Бих искал да разбера от хора с опит какъв и къде е наи изгодния депозит за малка сума в лева
[/u]

dundurma написа:а най-важното е...............че при префиренциална лихва и евентуален фалит на банката(зависи от сумата) парите не са ти гарантирани и може да хапнеш БАХУРАБанките имат задължителен резерв, мисля че сега е 15%. Отделно държавата също има някакви гаранции.![]()
![]()
reevil написа:депозитите до 100 000лв или 50 000евро са гарантирани от държавата, БНБ, резервни фондове и разните там простотии.не и по преференциалните лихви..................това е малкото нещо,което много хора НЕ ЗНАЯТ
не става обаче да имаш навсякъде по 100 000 и всичките да са гарантирани, 100 000 общо за всички влогове. не че ако имам няколко пъти по 100 хил ще им мисля влогове
dundurma написа:Аре стига глупости, не били гарантирани.reevil написа:депозитите до 100 000лв или 50 000евро са гарантирани от държавата, БНБ, резервни фондове и разните там простотии.не и по преференциалните лихви..................това е малкото нещо,което много хора НЕ ЗНАЯТ
не става обаче да имаш навсякъде по 100 000 и всичките да са гарантирани, 100 000 общо за всички влогове. не че ако имам няколко пъти по 100 хил ще им мисля влогове
mitko414 написа:не се бъркам,а това е нещо ново......имам приятели след влог на пари и научаване на истината за влога при форсмажорни обстоятелства....избягаха като бити......................мандолиниdundurma написа:Аре стига глупости, не били гарантирани.reevil написа:депозитите до 100 000лв или 50 000евро са гарантирани от държавата, БНБ, резервни фондове и разните там простотии.не и по преференциалните лихви..................това е малкото нещо,което много хора НЕ ЗНАЯТ
Чети тука. Същото го пише и договора за депозит.
То бива човек да се обърка, ама ти два пъти.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: