Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
митакаа - специалист
Беше ми възложена задача да сваля почистя боядисам и залепя където е необходимо и нови стъкла на 2 прозореца .

едното е дълго 4 Х 1 метра като всяко има 4 стъкла по 1 Х 1 метър

Интересува ме каква е цената на подбен труд колко пари може да струва тая услуга да си правя сметката какво да казвам на хората рамката на прозорците е метална .

предварително балгодаря
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
кКлко време го работи? Цената на час за неквалифициам труд зависи от интензивността на работа.
митакаа - специалист
4 дена а имам още един малък прозорец и врата :? в какъв смисъл неквалифициран труд , задачката не е поставена за време а когато се направи тогава се плааща за свържена работа ако ще и след 1 месец да е
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Еми почесвай се! Подсказах ти как се смята труд...
митакаа - специалист
това мие яясно но акто цена приемрно за толквоа работа толкова апри и така да си сметна долу горе
velsi - Почетен майстор
митакаа написа:
това мие яясно но акто цена приемрно за толквоа работа толкова апри и така да си сметна долу горе
Митак, прочете ли изречението, което си сътворил. Аз успях след 3-тия път да доловя някакъв смисъл. И защо реши, че форум с наименование "направи си сам" трябва да се занимава с цената на твоя труд. Какво си направи сам и искаше да споделиш с нас? Или искаш да дойде някой и да ти направи пазарлъка? После, ако изтрия тази тема, защото няма никакво отношение към тематиката на форума ще скочат дузина онеправдани да ме обвиняват в своеволие.
митакаа - специалист
ами ако сметнеш за необходимо я изтри.Никои няма да ти се сърди

Нямах предвид някой да се пазари вместо мен .

ами да сподели кои колко би взел за подбна операция, че да си рапвя иа зсметките за мен . Досега несъм се занимавал с подобни неща и не са ми ясни хем да не е малко хем да не е много за определния труд .
velsi - Почетен майстор
Задачата, с която си се заел е доста специфична. Едва ли някой е правил нещо точно такова. Зависи от много неща. Има значение кой го прави, както и на кого го правиш. Не е едно и също да го правиш на някой пенсионер или на баровец. Освен това труда ти няма как да се измери нито "на квадрат", нито на линеен метър... Определи си някаква цена, която според тебе е справедлива и това е.

Тема "питанка относно цена за боядисване и монтаж на прозорци" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: